Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy kockáztatnék. Utána futnék hogy a 2000 Ft-os bankjegyet nem ő ejtette-e el. Ha azt mondja hogy nem akkor beszélgess el vele és hívd meg belőle egy kávéra, ilyesmire. Mondjuk ha azt mondja hogy az övé akkor szívás. :D
2017. jún. 13. 22:50
Kérdezd meg, hogy ő is itt fut-e? Valami hülyeséget mondjál, röhögjetek jókat. Semmit nem veszthetsz, csak, ha kihagyod.
2017. jún. 13. 22:55
Futás után, amikor nyújt, szerintem remek alkalom épp ott nyújtanod neked is.
A bankjegyes ötlet király #1-estől!
2017. jún. 13. 23:00
Én a helyedben nem tervezném el előre. Ha elhatározom, hogy megszólítom, akkor bármilyen baromsággal megtenném, ami éppen eszembe jut. Néha a legnagyobb hülyeségekből lesznek a legjobb dolgok. Spontaneitás. :D
2017. jún. 13. 23:01
"Van hogy beér futásközben, vagy direkt megelőz."
ugye tudod, hogy rengeteg futó játszik edzés közben ilyen virtuális edzőpartnerekkel, pl az utolsó 500-1000m-en én is mindig kitűzök egy célt, hogy mondjuk beelőzzem még azt aki előttem van 150 méterrel.
Ettől még egyáltalán nem biztos, hogy valamire is vágyik.
Egyébként futóként azt kell mondanom, hogy a nyújtás végén menj oda hozzá, a legtöbb nő aki edz nem szereti ha közben zavarják (akik meg igen, rajtuk látszik, ők azok, akik vigyáznak, hogy meg ne izzadjanak, mert nem azért vannak ott). A nyújtás szintén a legtöbb futónak mentálisan is a levezetés, olyankor nem a legjobb zavarni. Amikor már készen van, akkor szólítsd meg.
2017. jún. 13. 23:03
6/10 A kérdező kommentje:
Hát mással nagyon nem csinálta, csak magamon vettem észre hogy leakart hagyni, egyszer beért és ott futott mellettem, majd megállt, hát úgy vert a szívem. Csak nem tudom mit mondjak neki, hogy szólítsam meg, meg nehogy az legyen a reakciója hogy mit követem meg hagyjam békén. De az is lehet hogy zavarba jönnék, annyira jól néz ki. Meg olyan nyugodt. Ma is utolér, elmegy előttem aztán megáll. Nem tudom mit csináljak.
7/10 A kérdező kommentje:
És lányok, ha mondjuk hozzátok menne egy srác futás után vagy észrevennétek hpgy nézeget, nem éreznétek úgy hogy jaj hagyjon békén ? Vagy inkább jól eső érzés hogy felfigyeltek rátok ?
Ne bonyolítsd már túl. Szólítsd meg bármivel, a legrosszabb, ami történhet, hogy leráz. Attól még nem dől össze a világ.
2017. jún. 14. 04:23
Legyél már FÉRFI!!! mire vársz? arra hogy legközelebb egy rondább pasival fusson :D na akkor mit mondanál neki?
2017. jún. 14. 16:03
10/10 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, lépnem kell, a legrosszabb hogy ha megszólítom elfut előlem xd de akkor nem kínoz tovább a dolog legalább
Kapcsolódó kérdések: