Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok számotokra milyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok számotokra milyen egy "tökéletes" randi?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, ti milyennek látjátok, szeretnétek egy jó randit? Tartalmasan is leírhatjátok, mi, hogyan lenne jó, mit vártok a fiútol stb..stb..
2010. jún. 27. 12:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
kocsival elvisz az étterembe, eszünk, jót beszélgetünk, nem eröltetett, nem magáról fecseg, majd fizet hazavisz meg akar csókolni de én nem hagyom, ekkor letérdelek és mivel jó kocsija van és láttam amikor fizetett h vastag jól leszopom!
2010. jún. 27. 12:56
 2/15 A kérdező kommentje:
igaz elfelejtettem írni, hogy inkább 16 éves körüliek válaszát raknám előre mivel énis 16 vagyok
2010. jún. 27. 12:59
 3/15 anonim ***** válasza:
egy szép meghitt helyen sétálgatni:)
2010. jún. 27. 13:00
 4/15 anonim ***** válasza:

elmegyünk sétálni pl egy parkba, aztán beülünk valami kajáldába. jól elbeszélgetünk sokat nevetünk és felőlem megtörténhet az első csók is. és jól esne, ha a srác utána hazakísérne :) vagy valami ilyesmi :)

15/L

2010. jún. 27. 13:01
 5/15 anonim ***** válasza:

Első :DDD

Számomra ilyen: Megbeszélünk egy időpontot, találkozunk valahol, két puszi, kicsit szégyenlős kezdés... aztán sétálunk a parton, meghív egy fagyira, jókat nevetgélünk, beszélgetünk, de úgy, hogy legyen mindig közös téma... ne kelljen a pasi mellett gondolkoznom, hogy jajj, most milyen kérdést tegyek fel... aztán séta után ölelés, max. puszi, más nem... KB ENNYI.

6/15 anonim ***** válasza:
utolsónál a pont XDXD
 7/15 anonim ***** válasza:
öhh... az első 13:00-sra értettem XD
2010. jún. 27. 13:03
 8/15 anonim ***** válasza:
27%

19:00ra a házunk elé jön saját autóval, ez a minimum. jah és apuci kocsija nem gyere be, saját kocsija legyen ez elvárhato nem? igényes étterembe visz el, és természetesen fizet mindenhol, mert ha akar valamit dolgozzon meg érte.!

nem bénázik, határozott legyen és vicceskeh :P

Olyan szupcsi pascsi, mint Ronaldo.

2010. jún. 27. 13:04
 9/15 anonim ***** válasza:

ha ismerem:(pl.suliból)

elvisz moziba, vmi vigijátékra előre megveszi a jegyeket..stbstb.. ha tényleg akar tőlem vmit akkor 1. átkarol 2. megcsókol nem nagyon dumál film közben.., amikor talizunk akk mondja h milyen csinos vagy, vagy milyen jól nézel ki megkérdezi h telt a napod kb. ennyi

ha nem ismerem:(pl.mekibe elkéri az msn címem, utánna telószámot majd elhív randizni)

séta a parkban, főtéren beszélgetni mindenről, ami csak jön... megnevettetni a csajt! (de nem ócska faviccel) aztán uge amikor a találkozó helyre megkérkezik megdicsérni ...(amit már említettem) hazakisérni, v ha meszzi lakik v busszal megy v jönnek érte megcsókolni v a parkba de itt is csak akk ha téll lesz folytatása.. kb. ennyi

remélem tudtam segíteni!!

Sok sikert a csajnál!!!!:-D:-D

14/L

2010. jún. 27. 13:06
 10/15 A kérdező kommentje:
utolsónak köszi: ) legalább értelmesebb választ kaptam: ) és amúgy ha a végén megcsókolom, de végülis ő még nem akarná, abból lenne gond? :P mert azt se akarnám hogy nem csókolom meg, de akarta volna...
2010. jún. 27. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!