Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen lenne számotokra a tökéletes randi?
...legyen férfi. És ne talcsizni, kajcsizni, meg "mittoménmégmivanilyenstílbemintbeszólás-csizni" akarjon, hanem beszélgetni értelmes és szép anyanyelvünkön. Ja és legyen FÉRFI!
áhhh...
Utópia.
Kedves nőtársaim, egy elcseszett feminin világban élünk, ahol a pasik sírnak, házasodni akarnak, és anyaként kell róluk gondoskodni.
Részvétem. :)
Mozi, kaja, séta, park...neeeeeeee! Ne és ne! Unalmas!
A randi emlékezetes legyen! Meglepetések sorozata! Legyen férfi, vigyen fel egy harminc méteres kilátóba, piknikezni..esetleg ilyen formában jöhet a séta, meg a kaja :)) De tényleg! Meglepetések! Ez a lényege! Kiszámíthatatlan legyen!...
Az miért nem férfias, hogy valaki házasodni akar?
Nem kötekedni szeretnék, csak kíváncsi vagyok az érveidre.
Jaja, és az miért nem férfias, ha nincs 30 méteres kilátó a randin? Miért kellenek a hatásvadász trükkök, a giccs? Ez tök gáz szerintem. És ez megvan?:
Nem kell a hosszú költemény,
Nem kell a rókáról a prém,
Nem kell az égről a csillag,
Elég ha szimpatikus vagy.
Nem kell a habos sütemény,
Nem kell az izmos csodalény,
Nem kell elérhetetlen sztár,
Pont olyan kell, mint Te voltál.
Jó kis versike... :)
Hogy miért nem férfias az, amikor a srác szinte a karmaid közé veti magát, és már rögtön az elején "csakveledésmindörökké" feelinget sugall?
Nem azt mondom, hogy bunkó paraszt, vagy totál megközelíthetetlen szikla legyen... de azért no. Amit csak úgy megkapsz, és nem kell küzdened egy csöppet sem, annak nem érezheted a súlyát, értékét.
De ne menjünk bele ebbe, mert nem tartozik a témához.
Én bocs.
A tökéletes randihoz kell a szimpátia (pirospont a versikének), két olyan fél, akik élvezhetik egymás társaságát.
Onnantól kezdve sakál mindegy, hogy egy hegymagas kilátó szeles-Napos-szép tetején vagytok-e, vagy csupán egy kis kávézó nyugis teraszán...
Mert az KELL, hogy egymás számára legyetek maga az élmény...
Jajj, mindjárt elcsöppenek... pézsét ide!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!