Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy találhatnám meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnám meg?

Figyelt kérdés
Hogy találhatnám meg azt a lányt, aki az Ecseri úti megállóban lévő dohányboltban dolgozott kb. 1 hónapig, ősszel? Még csak a keresztnevét sem tudom, de nagyon szimpatikus volt. Hátha közületek ismeri valaki, szemüveges, tetovált, nagyobb mellű hölgy volt:)

2018. dec. 6. 00:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
ha ennyire tetszik, a dohányboltban megkérdezhetnéd, hogy ki volt ő :)
2018. dec. 6. 00:09
 2/11 A kérdező kommentje:
a legkézenfekvőbb megoldás ez :)
2018. dec. 6. 00:10
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Amit puszira biztos nem fognak elmondani személyiségi jogi okokból, de ha szerencséd van és olyan eladó van épp bent, akkor ha lecsúsztatsz elé egy 10 ezrest, akkor talán elmondja.
2018. dec. 6. 06:53
 4/11 anonim válasza:
59%
Menj be és sunyiba kerdezd meg, hogy màr nincs itt az a hölgy aki összel itt volt. Olyan kedves volt bla bla bla és engedd, hogy az eladó beszéljen róla. Vagy rakj ki plakátot azzal a felirattal, hogy elkóborolt.
2018. dec. 6. 07:57
 5/11 anonim ***** válasza:

Mondd azt,hogy Neked is van egy dohányboltod, meg voltál elégedve a kiszolgálással, látod,hogy nincs már itt, esetleg átcsábítanád a saját üzletedbe.

De akár őszinte is lehetsz, hátha még arra is van esélyed,hogy megtudd, független-e a lány.

Ha ott, az üzletben most tudják,hogy hová ment dolgozni nincs benne titok,hogy ne mondanák el.

De Budapestről beszélünk, lehet,hogy a jelenlegi eladó nem is ismeri, ha mégis, nem tudja csak a keresztnevét, arról meg fogalma sincs hová ment.

De jó ötlet,hogy ide kiírtad,hátha mégis ismeri valaki.

2018. dec. 6. 09:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát nem árulták el :( Asszem, erről lemaradtam...
2018. dec. 6. 22:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Pénzt kínáltál az információért?
2018. dec. 6. 22:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Én ugyan így voltam egy sparos pénztáros lánnyal, 2 éve nyáron dolgozott ott, valószínűleg diák volt, kb. 18 éves, szőke és gyönyörű. Mindig hozzá álltam be, sokat mosolygott, egyszer flörtölt is.

Azóta is sokszor gondolok rá, hogy lehettem ilyen gyáva, és mennyi élménytől szakíthattam el magamat. Azért neked több sikert...

2018. dec. 8. 00:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem kínáltam pénzt.... Utolsó, kösz a bíztatást.
2018. dec. 8. 01:27
 10/11 anonim válasza:
Amugyis a lefizetés az bűncselekmény lett volna.
2019. jan. 3. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!