Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnám meg azt a lányt, akivel komoly kapcsolatot alakíthatnék ki?
Személyiségemet tekintve egyszerre van bennem nyitottság, meg zárkózottság is. Szeretek új embereket megismerni, könnyen teremtek kapcsolatokat, jól eltudok viccelődni,hülyéskedni, spontán dumálni bárkivel, viszont mégis nehezen nyílok meg és csak nagyon kevés embernek. Legbelül jóval kedvesebb vagyok, mint amilyennek a külvilág gondolja, szeretek másoknak segíteni, de régebben amikor ezt jobban kimutattam, abból sosem jöttem ki jól.
Mindenki azzal jön, hogy "magadat adjad", nos én régen amikor magamat adtam, mindig elüldöztem a lányokat a túlzott kedvességemmel, hiába tetszettem sokuknak külsőre. Sok csalódásom volt emiatt, ami szépen megkeményítette a szívemet, legalábbis látszólag, Így sokkal több lányt elkezdtem érdekelni, de velük nem volt meg az összhang, nem is engem akartak, csak az általam mutatott képet. Mostanra már eljutottam oda, hogy ismét tudok önmagam lenni,de ugyanakkor nem viszek túlzásba semmit, beláttam, hogy attól, hogy valakit valamilyen módon boldoggá akarok tenni, még nem biztos, hogy azt az illetőt ezzel valóban azzá is teszem, vagy az is lehet ,hogy egyáltalán nem is akarja, hogy foglalkozzak vele. A lényeg, hogy semmit nem érdemes erőltetni. Mostanra jóval tudatosabban és érettebben gondolkodom.
Bárhol,bármikor!
Ha férfi leszel csípőből fog menni.
F
Kedves 4-es,mára végeztem egy órája mindennel!
Rend van és csend!
"A lényeg, hogy semmit nem érdemes erőltetni. Mostanra jóval tudatosabban és érettebben gondolkodom."
Én erre a részre céloztam.
El kell érni,hogy a lány akarjon téged.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!