Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem találok olyan férfit, akivel komoly kapcsolatot alakíthatnék ki? 22L
Akkor lehet hogy magasak az elvárásaid. Pl ismertem olyan lányt aki azért nem jött össze azzal a sráccal aki udvarolt neki, mert nála fél évvel fiatalabb volt (és számára ez már nem fért bele). De ismertem olyan csajt aki a nála magasabb pasikkal jött csak össze.
Szóval ezt egyedül te tudod hogy mi a gond, de ha elmondod hogy szerinted mi az a minimum aminek meg kell feleljen a kijelölt "áldozat" akkor megmondhatom, hogy szerintem mivel lehet gond. Ha nem akarod itt akkor akár priviben is.
körülbelül ezer oka lehet! ebből kettő: vagy túl nagyok az igényeid magadhoz képest, esetleg komolytalan emberektől akarsz komoly kapcsolatot.
25F
Nincsenek nagy elvárásaim, sem magasságban, sem korban persze bizonyos határokon belül. Illetve lehessen vele komolyan beszélni. Azt hiszem nem nagy dolgot kérek!
És lehet hogy nem ismerem fel, de általában az ilyen férfiaknak már van partnerük!
óóó hát persze, mivel csak azt veszed észre, az ember akaratlanul is irigy, féltékeny másokra, miközben azzal van elfoglalva h annak meg annak is van és nekem miért nincs miért nem találok, és csak búslakodik meg filozofál egész nap ezen a hülyeségen, a közben elmegy mellette vagy 10 ilyen ember aki normális és szabad de lehet h 2 hét múlva ezek akik elmentek mellette és nem vette őket észre következő nap ezeket fogja látni a barátnőjükkel pasijukkal.
adj esélyt magadnak és másoknak, nézz körbe alaposabban,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!