Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem találok olyan férfit, akivel komoly kapcsolatot alakíthatnék ki? 22L
Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 18:48
11/16 A kérdező kommentje:
A munkámban nem engedhetem mag a visszafogottságomat, egy férfias szakmában érvényesülnöm kell!!
2013. febr. 11. 19:30
12/16 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy felteszed magadnak ezt a kérdést, de erre nem lehet teljesen megfelelő választ adni.
Nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy olyan Férfivel találkozz akivel közösen megmozgattok egymásban valamit.
13/16 anonim válasza:
Welcome to the real world-Morpheus is megmondta Neonak a Mátrixban. Sajnos tényleg ez a valóság, hogy párt találni egyáltalán nem könnyű, és főleg a szerencsén múlik. Én 23 éves koromban találkoztam először olyannal, akivel tényleg normális, tartalmas, hosszútávú kapcsolatot sikerült kialakítanom. Aztán azóta újrakezdhettem a párkeresést, de aztán egy idő után már rutinosabb az ember: a csak szexet akarókat, bunkókat, kreténeket/defekteseket rögtön kiszúrom és így szűkítem folyamatosan a kört. Nekem nincsenek túl nagy elvárásaim, nem zavar, ha pl. egy pasi fiatalabb nálam valamivel, legfőképp az számít, hogy fogjon meg valami annyira az illetőben, hogy a találkozás után ne tudjam kiverni a fejemből. Ha pedig egy pasi nem akar komolyat, ne keseredj el, mert joga van hozzá, csak épp nem ő a te embered. Az ilyet gyorsan le kell építeni és úgy kell hozzáállni, hogy még jó, hogy nem rabolta sokáig az idődet.
14/16 anonim válasza:
Kicsit bővebben is kifejthetted volna mi is a problémád :D
15/16 anonim válasza:
Én is így vagyok, csak épp nem találok olyan csajt akivel komoly kapcsolatot lehetne kialakítani.
Bár mostanában nem is igazán érdekel már az egész.
16/16 anonim válasza:
Ilyen kérdést normális lány nem tesz fel. Nem véletlenül nem találsz.
Az meg hogy férfias szakmában dolgozol, mindent elárul.
Találkoztam már több fiús lánnyal, de totál zakkant volt mind. Értsd: fiúk közt felnőttől a villamosmérnök nőkig bezárólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!