Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem az a lány kell, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem az a lány kell, aki egyéniség, hogy találhatnám meg?

Figyelt kérdés

Nálam nem a külső a legfontosabb, nem is az,hogy kedves legyen, nem izgat, hogy tud e főzni vagy sem, hidegen hagy az anyagi, családi helyzete. Egyetlen dolog számít, de az nagyon fontos, mégpedig hogy egyéniség legyen, különleges, izgalmas, érdekes. Számtalan szebbnél szebb nővel találkoztam már, akikből ez hiányzott, hiába voltak adott esetben gyönyörűek, jó fejek, rendesek, ha közben sablonosságukkal csak untatni tudtak. A hétköznapok nyomorúsága lehangol, én olyan nőre vágyom, aki minden nap meg tud lepni, valami újat tud mutatni, és nem baj ha ezért mindig újra meg újra meg kell hódítani, én vállalom.

Millió csillag van az égen,

Ám mégsem kell mindet letépnem,

Nem vágyom többre, elég csak egy,

De az legyen a legfényesebb.

2016. febr. 21. 09:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért, te talán egyéniség vagy?
2016. febr. 21. 09:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Màr nem azért, cserébe mit tudsz nyújtani? Mert azért ez sem mindegy àm. És itt most nem anyagi dolgokra gondolok.

Meg aztàn az, hogy egyéniség elég tàg fogalom, és most vonatkoztassunk el egy pillanatra a buta sablon nőktől, akikből a metrón tíz perc alatt kb. huszat làtok.

Meg sok tényező nem irreleváns, mit tudom én...pl. gyereke van vagy akàrmi. Persze nem lehet ennyire konkretizàlni, mert ha ilyen szűk keresztmetszetet venne az ember fia kb. soha nem talàlna senkit ezt értem.

2016. febr. 21. 09:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Jaj De kár... Én nem egyéniség vagyok hanem sokoldalú :D
2016. febr. 21. 09:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Magamat tudom nyújtani cserébe, ha kevés vagyok neki, hát akkor így jártam.
2016. febr. 21. 10:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez most valami apróhirdetés?:D Elég érdekes,hogy nem találtál még egyéniséget,csak felszínes lányok között válogattál?
2016. febr. 21. 10:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindenki egyéniség. Én nem.
2016. febr. 21. 10:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Te búzi vagy?
2016. febr. 21. 11:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát egyenlőre nem volt szerencsém a szerelemben, de nagyon hiányzik már egy lány az életemből, csak hát én nem érem be akárkivel. Szerintetek hova, merre kéne mennem, hogy megtaláljam azt a lányt?
2016. febr. 21. 11:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Kelts érdeklődést.
2016. febr. 21. 11:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Millenaris park
2016. febr. 21. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!