Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha a harmadik randin, a jóképű férfi bevallaná hogy foglalkozását tekintve marhapásztor, mit szólnátok? Titeket is be szeretne avatni, a pásztorkodás rejtelmeibe.
"bevallaná hogy foglalkozását tekintve marhapásztor"
Tehát csoportvezető egy irodában egy vízfej állami cégnél...
3-as válaszoló vagyok. Én sem értem a logikádat! De, képzeld, főzni szeretek, sőt, még vegetáriánus sem vagyok, tehát húst is főzök-eszek.
Disznóvágáson pár év kivételével rendszeresen részt veszek, falun élőként a szüleim/családtagok még tartanak állatokat.
De akkor is kimondom: nem szeretnék állattartással foglalkozni. Időm sincs rá a munka mellett, helyem sincs -bár disznóólunk van de tárolásra használom-, és a szagokat se bírom.
Tanyára meg egyáltalán nem lenne kedvem kiköltözni.
Mindemellett nem tartom magam egy semmirevaló menyecskének,ellátok minden feladatot a háztartásban.
3#
Ne vedd magadra, ez a lúzer minden nőnek beszól akinek csak tud. Így áll bosszút azért, hogy senki nem fekszik le vele
Aranyos vagy, köszönöm, nem is vettem magamra! :)
Azért arra kíváncsi lennék,hogy a kérdező a marhapásztor, akit be szeretnének avatni a pásztorkodás rejtelmeibe, vagy csak egyszerűen ez egy poénnak szánt kitalált kérdés amire ennyien ugrunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!