Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is fél a határozott okos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is fél a határozott okos, talpraesett nőktől?

Figyelt kérdés

27 F vagyok és eddig mindig nálamnál valamivel fiatalabb naív,butuska lányokkal ismerkedtem.

(szóval olyannal akinek alacsonyabb az iskolai végzettsége mint az enyém)

Nemrég megismertem egy lányt az egyetemen aki a második diplomáját csinálja.

Randizgatunk csóknál több még nem történt,de úgy látom,hogy tetszek neki

Velem egy idős csinos,határozott talpraesett lány,olyan aki tudja mit akar az élettől és ez engem megrémít.

Igen bevallom intelligensebb is mint én.

Az egész helyzet ilyesztő a számomra.

Mással is volt már ilyen?

2018. dec. 4. 10:14
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
72%
#26: ezt csak onbizalomhianyos, luzer pasik mondjak, akiknek semmi sikeruk az eletben, igy a parjukon akarjak kielni, hogy ok milyen nagy himek.
2018. dec. 4. 14:24
 32/32 anonim ***** válasza:
0%

Lesz majd diplomám a jövőben, de nem hiszem, hogy attól butább lenne nálam valaki, mert nincs neki.

Vajh miért nem lep meg, ha fosol egy határozott nőtől? Mert egy nárcisztikus fosós kis görcs vagy, aki a volt párjait se nézi semmibe, csak mert nem volt diplomájuk.

Most meg attól fél, hogy ha lesz is párja, értelmesebb lesz és nem tudja befolyásolni.

Egyik exem is ilyen volt, tudom, miről beszélek.

A helyedben nagyon magamba szállnék, ha nem akarnék egyedül meghalni, mert ilyen személyiséggel a "butuska és naív" ex-csajaid is elhagytak és el is fog a többi is, ha így folytatod.

2018. dec. 7. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!