Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is fél a határozott okos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is fél a határozott okos, talpraesett nőktől?

Figyelt kérdés

27 F vagyok és eddig mindig nálamnál valamivel fiatalabb naív,butuska lányokkal ismerkedtem.

(szóval olyannal akinek alacsonyabb az iskolai végzettsége mint az enyém)

Nemrég megismertem egy lányt az egyetemen aki a második diplomáját csinálja.

Randizgatunk csóknál több még nem történt,de úgy látom,hogy tetszek neki

Velem egy idős csinos,határozott talpraesett lány,olyan aki tudja mit akar az élettől és ez engem megrémít.

Igen bevallom intelligensebb is mint én.

Az egész helyzet ilyesztő a számomra.

Mással is volt már ilyen?

2018. dec. 4. 10:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
81%
Én ilyet keresek. Legyen benne határozottság és életcélja, ne csak éljen a nagyvilágban. Ne azt érezzem, hogy nélkülem életképtelen.
2018. dec. 4. 11:20
 22/32 anonim ***** válasza:
58%

Határozott, okos, talpraesett nő ugyanúgy el van tévedve ismerkedéskor, mint az udvarias, jól nevelt, figyelmes férfi.

Szar tulajdonságokkal reklámozzák magukat, olyanokkal ami az ellenkező nem számára nem elsődleges szempontok párválasztáskor. Csak a belső tulajdonságoknál maradva is, egy férfi sem arra indul be egy nőn, hogy az milyen határozott, talpraesett, ahogy egy nő sem arra indul be egy férfin, hogy az milyen udvarias, kedves.

2018. dec. 4. 11:30
 23/32 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Én imádom őket, csak sajnos kevesen vannak!
2018. dec. 4. 11:55
 24/32 anonim ***** válasza:
75%
24/N, nem írja a kérdező, hogy el akarná nyomni a kiszemelt nőt. Tudod, az önbizalomhiány nem egy női betegség. Nemtől függetlenül fel lehet nézni másokra, ettől még nem leszel kevesebb nála. Ha valaki keményen dolgozik valamiért, és sikerül elérnie a célját, az tiszteletet érdemel, mert kitartó, elszánt, bátor vagy éppen önfeláldozó. Sőt, attól, hogy te felnézel rá, még ő is megteheti. Ez, amit most te csinálsz nem egyenjogúság, épp az ellenkezője. Az utóbbi években kiderült, hogy a nők nem csak szülni tudnak, és az is, hogy a férfiak sem Chuck Norris-ok.
2018. dec. 4. 12:07
 25/32 anonim ***** válasza:
72%
Ja, és nő vagyok, csak írom.
2018. dec. 4. 12:08
 26/32 anonim ***** válasza:
61%

Értem én, de itt már sokszor olvastam ferfiaktol hogy a nőnek be kell hódolnia egy férfinak, egy nő mindig a férfi alatt van, egy férfi és egy nô soha nem lehet egyenrangú stb nagyon elszomorít hogy sok férfi ezt gondolja. Ezért nem is szeretnek nem is merek férfival kapcsolatban lenni

Minidg azt hangoztatják hogy a nőnek fel kell nézni a ferfia hogy az egojanak jól essen. Fordítva soha nem olvasom hogy a férfi nézzen fel a nőre stb

2018. dec. 4. 12:11
 27/32 anonim ***** válasza:
63%

#26: Vannak ilyen típusú férfiak is, de nem mindenki ilyen, sőt ha a környezetemet nézem ők vannak jelentős kisebbségben. Tehát emiatt ne mondj le a kapcsolatról.

"Minidg azt hangoztatják hogy a nőnek fel kell nézni a ferfia hogy az egojanak jól essen."

Igen, az bizony jól tud esni ha érezzük, hogy a szeretett nő őszintén felnéz ránk és nem csak szánalomból vagy megszokásból van mellettünk. De ugyanígy nektek is jól esik ha a párotok elismeri az eredményeiteket, őszintén bókol nektek, és felnéz rátok azért, amilyenek vagytok. Egyszóval ugyanúgy jól esik az egótoknak és ez jól is van így. Sokan ezt úgy fogalmazzák meg, hogy "mellette igazi nőnek/férfinak érzem magam" és szerintem ez a jól működő kapcsolatoknak egy nagyon fontos összetevője.

2018. dec. 4. 12:53
 28/32 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ez önértékelés kérdése legfőképpen, ha a pasi tisztában van a saját erényeivel, és nem rest fejleszteni magát, akkor nem fogja megriasztani egy olyan nő, akit netalán okosabbnak érez saját magánál, inkább értékelendőnek találja majd benne ezt a vonást, esetleg örülni fog, hogy tanulhat tőle ezt-azt.

Amúgy néhány korábbi válaszra reflektálva mondom, hogy én pont, hogy a kedvesebb, gyengédebb természetet szeretem egy férfiban, ez hiányzik, erre van szükségem; érzelmi biztonságra (amit csak a törődés adhat meg), nem anyagira. De nem hinném, hogy ezzel egyedül vagyok, ami erény, az mindenkiben erény, nemtől és egyéb tényezőktől függetlenül.

2018. dec. 4. 13:35
 29/32 anonim ***** válasza:
90%
Én nem félek. Sőt, bírom, ha egy nőnek nem én kell megmondanom vagy eldöntenem olyan dolgokat, amiket felnőttként - nemtől függetlenül - tudnia kell.
2018. dec. 4. 13:43
 30/32 anonim ***** válasza:
5%

"Értem én, de itt már sokszor olvastam ferfiaktol hogy a nőnek be kell hódolnia egy férfinak, egy nő mindig a férfi alatt van, egy férfi és egy nô soha nem lehet egyenrangú stb nagyon elszomorít hogy sok férfi ezt gondolja. Ezért nem is szeretnek nem is merek férfival kapcsolatban lenni"

Ha regisztrálnál férfiként egy társkeresőre, láthatnád, hogy szinte mindegyik nő ezt írja: olyan férfit keres, aki megfogja, fel lehet nézni rá...

Már szinte beleégett az agyamba ez a mondat.

Ettől független van néhány nő, akit idegesít a saját külseje, hogy nő, meg hogy csinos, és csak "tárgyként" tekintenek rá....

Ismerős szövegek...

Szóval férfi tulajdonságokkal elég nehéz férfit találni.

Nem kell ezt megerőszakolni, el kell fogadni, és nem hülyének nézni a férfiakat, hogy férfiként akarják megélni a párkapcsolatot.

2018. dec. 4. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!