Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is fél a határozott okos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is fél a határozott okos, talpraesett nőktől?

Figyelt kérdés

27 F vagyok és eddig mindig nálamnál valamivel fiatalabb naív,butuska lányokkal ismerkedtem.

(szóval olyannal akinek alacsonyabb az iskolai végzettsége mint az enyém)

Nemrég megismertem egy lányt az egyetemen aki a második diplomáját csinálja.

Randizgatunk csóknál több még nem történt,de úgy látom,hogy tetszek neki

Velem egy idős csinos,határozott talpraesett lány,olyan aki tudja mit akar az élettől és ez engem megrémít.

Igen bevallom intelligensebb is mint én.

Az egész helyzet ilyesztő a számomra.

Mással is volt már ilyen?

2018. dec. 4. 10:14
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
90%

Ha iJesztő számodra a helyzet, akkor nem lesz sikeres kapcsolat.

Én bírom a határozott nőket, akik tudják, hogy mit akarnak.

Üde színfoltok a sok szerencsétlenke között. :)

2018. dec. 4. 10:16
 2/32 anonim ***** válasza:
80%
nincs okom félni, a külsőmmel elijesztem az összeset
2018. dec. 4. 10:17
 3/32 anonim ***** válasza:
79%

Hagyd ezt a lányt békén. Szomorú, hogy mennyi ilyen férfi van, aki csak akkor érzi magát férfinek, ha lenyomhatja a másikat. Sajnos kérdező, most már a nők is előjöhetnek a konyhából tanulni és bizony annyitól nem leszel a király, hogy farkad van. Kellene teljesíteni is, csak ez nem megy ugye.

24/N

2018. dec. 4. 10:19
 4/32 anonim ***** válasza:
34%

Én nem félek, csak mint a #3 is igazolja, az esetek nagy többségéhez egy pökhendi, lekezelő, arrogáns stílus is társul. Nem hinném, hogy a kérdező olyan stílusban kérdezett volna, hogy ilyen bicskanyitogató stílusban kellene reagálni.

Nagy tisztelet a kivételeknek, természetesen van ilyen is, szerencsére.

2018. dec. 4. 10:24
 5/32 anonim ***** válasza:
73%
4.: igen, tudom, hogy ezen az oldalon mindenki pökhendi, meg arrogáns, aki nő és leírja a véleményét.
2018. dec. 4. 10:26
 6/32 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
22%
A pökhendi, önelégült, megközelíthetetlen jégkirálynő stílus, ami miatt számomra riasztóak. Nagyon kevés a művelt nők között az a fajta, aki szeret hülyülni, bolondozni. Némelyik olyan fásult, önelégült fejet bír vágni, hogy a kigyúrt, bunkó, tahókon kívül normális férfi inkább meg se akarja közelíteni őket.
2018. dec. 4. 10:27
 7/32 anonim ***** válasza:
29%

3

A nők is szeretnek felnézni a férfire és pont ettől vágják el magukat a nők, amikor minél feljebb emelkednek a hatalmi, vagyoni, stb létrákon. Mert nagyon kevés férfi lesz utána, aki őfölöttük áll. És utána az történik, ami a jelenlegi valóságban is, hogy a relatíve nagyon kevés top férfiért küzd rengeteg-rengeteg magasra emelkedett nő. Azok a férfiak pedig hülyék lennének nyilván megállapodni, amikor olyan sok nőt megkaphatnak.

Ez egy társadalmi folyamat, amit most leírtam ítélkezés nélkül, tényleg ez történik.

8/32 A kérdező kommentje:

Igen köszönöm.

Akkor nem csak nekem tűnt fel,hogy a 3.válaszoló elég támadóan reagált a kérdésemre.

9/32 anonim ***** válasza:
35%

A férfiak nem keresnek ilyen tulajdonságokat a nőkben, mint határozott, talpraesett.

A férfiak számára olyan tulajdonságok megléte fontos egy nőben, mint kedvesség, törődés, gondoskodás, anyai és fészekrakó ösztönök.

A nők sokszor nem tudják mire vágynak a férfiak és homokot akarnak eladni az araboknak, amikor olyan tulajdonságaikat villogtatják, amik a férfiakat a párválasztáskor nem érdeklik.

2018. dec. 4. 10:28
 10/32 anonim ***** válasza:
41%

7.: nem attól dog egy nő tisztelni egy férfit, mert három diplomája van. Hanem azok miatt, amik belőletek hiányoznak: önbizalom, célok, határozottság.

Kérdező, a buksid ne simogassam meg? Komolyan, mikor lettek a férfiakból kislányok? Nem attól kell férfinak lenni, hogy az asszony nem akarhat karriert. Magatokkal kell rendben lenni,saját célokkal és akkor nem fogtok félni attól, ha egy nő intelligens.

2018. dec. 4. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!