Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden nőnek megvan az ára....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek megvan az ára. Miért tagadjátok? N

Figyelt kérdés

Én nőként vállalom, hogy bizonyos összegért megvehető vagyok, a páromnak be is vallottam, de nem vagyok egy útszéli nő. Konzervatív, vallásos családban nőttem fel és azokat az értékeket vallom. pl. életem első férfija a párom a mai napig

De ugyanakkor ez a család sajnos szegény is. Én nem akarok egész életemben albérletben élni, egy saját új lakásért sajnos megtudnának venni.

Én ezt felvállalom.

Szerintem, ha valakinek annyi pénzt ajánlanának fel, hogy tegyük fel, se neki, sem az egész családjának (szülők, férj, gyerekek) soha nem kellene dolgoznia, akkor simán belemenne pl. pár milliárd forint. Szóval van az az összeg. Szerintem mindenkinek.

Ez persze nem jelenti azt, hogy pénz alapján választok párt, mert volt komoly saját autós-lakásos udvarlóm, de én azt választottam, akit szerettem és intellektuálisan is passzoltunk.

A kérdés, hogy miért tabu ez? Igen, mindenkinek van az az összeg, amiért belemenne. Ha nincs az max. azért lehet, mert már eleve megvan majdnem mindene (saját ház, lakás, esküvőre és gyerekekre pénz), vagy van rá kilátása (az én "szakmám" nem orvosi vagy mérnöki, tehát évtizedeket kell ezekre spórolnom majd, mint a legtöbb magyarnak). Miért kell tagadni, hogy egy szint felett az elvek félre lesznek dobva?

2018. dec. 4. 03:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
17%
Nagyon igaz, amit írsz, és te legalább őszinte vagy. Minden nő valamilyen érdekből jön össze egy férfival.
2018. dec. 4. 07:29
 12/28 anonim ***** válasza:
96%
Érdekes dolgot írok most: nem vagy minden nő.
2018. dec. 4. 07:59
 13/28 anonim ***** válasza:
54%
Az emberek döntő többségére igaz és messze nem annyi pénzért is, mint ami irtál. Más részt, az emberek döntő többség azt mondja, már pedig ő nem megvehető. Ezt mind addig hiszi magáról, még ténylegesen nem kerül olyan szituba. Addig még csak elméleti a dolog, nagyon tudják magukat tartani elveikhez, erkölcsi normáikhoz tartani magukat az emberek.
2018. dec. 4. 08:00
 14/28 anonim ***** válasza:
86%

-Kisasszony lefeküdne velem 2milliárd forintért?

-Persze!

-És 5ezerért?

-Minek néz engem? Nem vagyok qrva!

-Azt hogy maga mi már tisztáztuk, most a tarifán alkudozunk!

2018. dec. 4. 08:31
 15/28 anonim ***** válasza:
84%
Hat tudod, vannak olyan nok, akik nem szeretnenek egy ferfitol fuggeni es mondjuk kapasbol olyan szakon tanulnak, amivel lehet penzt is keresni, nem csak "hobbi". De ha valamihez nagyon ragaszkodsz is, ki tudsz menni kulfoldre es nem vadaszgatnod kell a penzes pasikat, hanem siman eltartod magad... namindegy.
2018. dec. 4. 08:43
 16/28 anonim ***** válasza:
88%

> Vallásos család

> Pénzért dug

Aha. :D

Ha te annyira korlátolt vagy, hogy saját házért elmennél prostinak, téged minősít.

Számtalan szegény családból származó férfi és nő volt képes megoldani, hogy legyen saját lakása kemény munka és spórolás útján.

Te meg gondolkodás nélkül felb-nád a valagadat egy ezüst tányérra.

Szép ember vagy te is, vallásos családból. :D

2018. dec. 4. 09:20
 17/28 anonim ***** válasza:
89%
Nekem meg gerincem van es buszkesegem. En ezt vallalom. A parom pedig az ertekrendemert szeret es nem megvasarolt maganak.
2018. dec. 4. 10:08
 18/28 anonim ***** válasza:
A pénz nem boldogít. Persze legyen belőle annyi, hogy megélj, de ettől több? Felesleges úgy mond. Az téged minősít, hogy egy hazáért le lépnél egy olyantól akit állítólag "szeretsz". Lehet akármennyi pénzed vannak dolgok amit nem tudsz megvenni. Ilyen a szerelem is,barátság stb (persze érdek barátok lesznek tucatjával) Kérdezem én, mi értelme annak, hogy bármit meg tudsz venni, de nincs ember aki őszintén magadért szeret? Boldogít helyette egy kacsa lábon forgó palota? Ideig óráig lehet, de életed végéig kizárt. Így inkább dolgozom meg mindenért amim van, de vannak mellettem emberek akik magamért szeretnek, ez számomra felbecsülhetetlen.
2018. dec. 4. 10:08
 19/28 anonim ***** válasza:

Márpedig én ismerek egy nőt akivel megtörtént ilyen dolog.

Egy hotelban dolgozott amikor is az egyik este bejött 3 orosz jól öltözött, jó megjelenésű, udvarias viselkedésű "üzletember". Mivel tényleg rendesen viselkedtek a nő mint felszolgáló beszédbe elegyedett velük. Addig addig míg záróra nem lett, kivettek három szobát és az egyiküknek annyira tetszett a nő, hogy felajánlott neki 20 000 eurót. Hogy mennyire komolyan gondolja azt azzal nyomatékosította, hogy az összeget ki is tette az asztalra és azt mondta, ha a nő hajlandó vele tölteni egy órát akkor most rögtön tegye el a pénzt és éjjel jöjjön fel a szobájára. A nőnek ferje volt bár saját elmondása szerint egy szar kapcsolatban éltek. Mégis mindennek ellenére bár fontolgatta de nemet mondott. Az összeg kb. két évi fizetése volt. Az orosz azt mondja sajnálja és elköszönt. Reggel elmentek a hotelből, soha többé nem látta.

Nekem ezt a nő kb. egy hónapra rá mesélte el. Azt mondta megbánta, hogy nem fogadta el az ajánlatot. Egy óra az életéből egy normálisan kinéző,viselkedő férfival megoldotta volna nagyon sok gondját. És valószínűleg soha senki nem tudta volna meg. Saját elmondása szerint most másképp csinálná. Nagyon hirtelen jött nem tudta átgondolni, az erkölcs a nevelés erősebb volt mint az ész. Utólag belegondolva hülye volt meg kicsit tartott is az ismeretlen férfitől, bár a viselkedésük semmi ilyenre nem adott okot, ámde mégis.

A lényeg, hogy bár könnyen beszél az aki aránylag jól él, ha nehézségekkel is de mindig meg tud oldani minden anyagi gondot de van/lehet olyan ember akinek egy ekkora összeg elérhetetlen és nagyon sokat segithet az életében. Ahol nincs munkalehetőség, ami van az is minimál bérért, esetleg a szakmája egy ma már nem menő szakma, máshoz nem ért, de ha értene se tudna elhelyezkedni mert nincs hol stb. Hisz ezért kaphatók sok helyen a világban pénzért a nők/férfiak...mert szegénység van,nincs lehetőség kitörni, mindenki nem költözhet svájcba vagy akarcsak Budapestre sem. Vagyis lehet ember olyan élethelyzetben, hogy elfogad ilyen ajánlatot és aki nem vokt olyanban az pedig lehet az erény bajnoka. És lehet, hogy valaki akkor sem tenné meg de akkor kérdés, hogy jobb-e hazamenni emelt fővel és száraz kenyeret ropogtatni vagy a tudattal, hogy ennyibe került de sok minden helyrejön, megoldódik és ha okosan gazdálkodunk akkor ezentúl másképp lehet.

2018. dec. 4. 11:43
 20/28 anonim ***** válasza:
92%
Oké, te szexelnél pénzért, a te dolgod, hogy ezt szégyelled-e, vagy nem. Viszont ne vetítsd ki a saját dolgaidat minden nőre. Az sem feltétlenül hazudik, aki soha, semmi pénzért nem szexelne olyannal, akibe nem szerelmes. És sem csinálnék soha ilyet, a családomban, környezetemben azt láttam mindig is, hogy aki tisztességesen dolgozik (akár egy átlagosan vagy kifejezetten xarul fizető munkahelyen is, pl egészségügyben, nem cégvezető vagy bankigazgató egyik rokonom sem), az meg tudott élni egy átlagos színvonalon, még gyereket is tudott vállalni és tisztességesen felnevelni, nem feltétlenül egy putriban nyomorgott és száraz kenyéren meg krumplis tésztán élt. Persze ehhez szükséges volt az, hogy be tudja osztani a pénzét, képes legyen előre tervezni, tisztában legyen azzal, hogy mit engedhet meg magának, képes legyen nemet mondani és ne vegye meg a 40ezres Nike cipőt meg az iphone x-et a gyereknek, akármennyire is könyörög érte (nekem sem vették meg a szüleim és nem, nem emiatt csúfoltak az iskolában, messze nem én voltam a csóró gyerek a középkategóriás cuccaimmal, még csak rossz gyerekkorom sem volt). Szóval én is úgy érzem, hogy ha nem életműveszkedem, hanem tisztességesen dolgozok, akkor nem lesznek anyagi problémáim, de egyébként is nekem személy szerint nem feltétlenül van igényem autóra, medencés kertes házra (úgy értem, hogy ha megtehetem, akkor szívesen veszek egy kertes házat és egy kocsit, de egyébként nem vágyakozom ilyesmi után, egy panelban is bőven boldog leszek, ha végül csak arra futja majd), de nehéz helyzetben is előbb költöznék vissza anyámékhoz vagy vennék ki egy 2 négyzetméteres szobát és kérnék kölcsön valakitől, minthogy leszopjak valakit egy lakásért.
2018. dec. 4. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!