Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden nőnek megvan az ára....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek megvan az ára. Miért tagadjátok? N

Figyelt kérdés

Én nőként vállalom, hogy bizonyos összegért megvehető vagyok, a páromnak be is vallottam, de nem vagyok egy útszéli nő. Konzervatív, vallásos családban nőttem fel és azokat az értékeket vallom. pl. életem első férfija a párom a mai napig

De ugyanakkor ez a család sajnos szegény is. Én nem akarok egész életemben albérletben élni, egy saját új lakásért sajnos megtudnának venni.

Én ezt felvállalom.

Szerintem, ha valakinek annyi pénzt ajánlanának fel, hogy tegyük fel, se neki, sem az egész családjának (szülők, férj, gyerekek) soha nem kellene dolgoznia, akkor simán belemenne pl. pár milliárd forint. Szóval van az az összeg. Szerintem mindenkinek.

Ez persze nem jelenti azt, hogy pénz alapján választok párt, mert volt komoly saját autós-lakásos udvarlóm, de én azt választottam, akit szerettem és intellektuálisan is passzoltunk.

A kérdés, hogy miért tabu ez? Igen, mindenkinek van az az összeg, amiért belemenne. Ha nincs az max. azért lehet, mert már eleve megvan majdnem mindene (saját ház, lakás, esküvőre és gyerekekre pénz), vagy van rá kilátása (az én "szakmám" nem orvosi vagy mérnöki, tehát évtizedeket kell ezekre spórolnom majd, mint a legtöbb magyarnak). Miért kell tagadni, hogy egy szint felett az elvek félre lesznek dobva?

2018. dec. 4. 03:32
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenkire igaz nem csak nőkre.
2018. dec. 4. 03:36
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyszerűbb olyan párt választani, akivel jól kijössz, és után közösen harcolni mindenért?

Ez a beleülök a jóba, legtöbbször mindig balul sül el.

Hacsak nem vagy jogilaq 100% képben.

Meg akinek vagyona van, elég hülyének kell legyen hozzá, hogy csak úgy odadobálja bárkinek.

2018. dec. 4. 03:55
 3/28 anonim ***** válasza:
92%

Van egy házam elfekvőben. Akkor jössz?

32/f

2018. dec. 4. 04:28
 4/28 anonim ***** válasza:
72%
100 milláért mindenki benne lenne a tutiban.
2018. dec. 4. 04:31
 5/28 anonim ***** válasza:
85%

"Ha nincs az max. azért lehet, mert már eleve megvan majdnem mindene (saját ház, lakás, esküvőre és gyerekekre pénz), vagy van rá kilátása (az én "szakmám" nem orvosi vagy mérnöki, tehát évtizedeket kell ezekre spórolnom majd, mint a legtöbb magyarnak)."

Te magad cáfolod meg az állításodat. Én a listán levő egyik szakmában dolgozom, megteremtem magamnak a pénzem. Nem hiányzik, hogy ne kelljen dolgoznom, mert szeretem a munkámat, és 100 milla se kéne, mert nem vágyom semmire ami ennyibe kerül. Máris nem igaz, hogy "minden" nőnek kéne a pénz.

2018. dec. 4. 05:46
 6/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagy vallásos
2018. dec. 4. 06:32
 7/28 anonim ***** válasza:
61%

Az h neked megvan az arad az egy dolog ...

Nem feltetlen jelenti h masnak is

Akinek eros stabil belso ertekrende van az pontosan tudja h penzert vagy mas anyagi javakert nem fog szexelni sem hasonlo.

Szinten nem fog az sem akinek megvan mindene amire vagyot.

Szoval felesleges az altalanositas

2018. dec. 4. 06:42
 8/28 anonim ***** válasza:
21%
valaki írta a 100 milkát - annyiért a pulcsimat se vetném le.
2018. dec. 4. 06:49
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem túl reális, hogy száz milliókat fizet vki egy szexért. Így nem igazán lehet gyakorlati helyzetbe átültetni ezt a példát.

De továbbmegyek, én egymillió forintért is lefeküdnék egy számomra nem taszító férfival (tehát nem kell, hogy tetszen, csak ne undorodjak tőle). Rajtam még ez a pénz is baromi sokat segítene most. De egymilliót se fizet senki egyetlen szexért, szóval megint csak nem reális.

2018. dec. 4. 07:02
 10/28 anonim ***** válasza:
56%

hát én nem tudnám összeadni fejben azon lányismerőseim számát akiknek nincs összeg amiért hűtlenek v szerelemszínlelők v erkölcstelenek lennének..

gazdag is vagyok azzal hogy ismerhetem őket..

a pénz annyit ér amennyi értéket a többség hozzárendel, csakhogy vannak egyedi emberek egyedi értékrenddel..

és ne legyél ilyen, főleg a saját boldogságod érdekében, pls..

2018. dec. 4. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!