Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyértelmű visszautasítás?
Tinderen megismertem egy csajt. Egy ideje beszélgetünk és elhívtam randira. Mire ő azt mondta hogy mostanában neki nem jó. Sokat kell tanulnia... valamilyen szinten megértem ,mert nekem is sok tanulni valóm van most, de éppen egy-két órát rá tudnék szánni. Ezután ő mondta h majd ha már túlvan ezen, akkor találkozhatunk...
Ez lekoptatás?
Én azt tanácsolom, várj egy kicsit. Nem ismered még annyira a jellemét, hogy ez most mi legyen. Mert lehet le akar koptatni és nem meri megmondani egyenesen, de lehet tényleg csak sok a tanulnivalója és arra szeretne koncentrálni - ami maximálisan érthető.
Beszélgess vele továbbra is, és ha feltűnően megváltozik veled szemben vagy továbbra sem akar találkozni és kifogásokat keres, akkor jobb, ha hagyod.
Hát én sajnos ugyanígy vagyok. És tinderem is van. Minden találkozót kitolok a vizsgaidőszak végéig, attól függetlenül, hogy érdekel-e a srác. Tehát akkor is offolom a talit, és ezt mondom, ha érdekel, meg akkor is, ha nem. (Kivéve, ha csak egy gyors szexet akarok, mert azt hamar összehozom.)
Én a helyedben kerülném a magamfajta embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!