Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyít engem, haverzónás lettem, vagy akarhat valamit?
Már 5 alkalommal találkoztunk egy sráccal, személyesen nagyon jól elvoltunk, nagyon jókat beszélgettünk, DE semmi nem történt, a köszönéseknél néha volt arcra puszi néha nem. Mindig ő hívott valahova, a barátai helyett is engem választott.(Legalábbis szeretném elhinni neki.) Néha voltak olyan megjegyzései amik arra utalóak mintha többet szeretne, vagy jobban is kíváncsi rám, de engem nem győztek meg. Lehet miattam is van, mert kicsit visszahúzódóbb vagyok, és lassabban nyílok meg, viszont az hogy ő nem lép engem csak elbizonytalanít azzal kapcsolatban hogy mit akarhat, nem tudok magabiztos lenni a társaságban. Hülyeség mások fejével gondolkozni, de lehet azért nem lép, mert látja rajtam hogy visszahúzódóbb vagyok, vagy tényleg az van hogy hülyít, és ha ló nincs jó a szamár is? :D
A másik meg hogy neten keresztül eléggé akadozva kommunikálunk, őszintén inkább sehogy, nagyon sablon szövegekkel.A beszélgetésekkel nálam nem szokott gond lenni mindig bedobok valami témát, de nála valahogy nem megy. Igaz utalt rá hogy fáradt és sok a munka, na de ennyire, hogy egyáltalán nem ír mikor fent van?
(Igen, van hogy ráírok én is, nem várok hogy folyton csak ő írjon.)
Szerintem is csak elüti az idejét. Aki téged akar, az nem hezitál. Hány évesek vagytok? Ennyi idő alatt lett volna már fejlemény.
Azt is megkockáztatnám, hogy van párhuzamosan egy nálad esélyesebb, és nem akarja még ezt a lehetősget sem addig dobni, amíg az nem tuti.
szerintem a srác gyáva, nem mer kezdeményezni nálad, fél.
megkockáztathatod, hogy kezdeményezel, ha tetszik, de ha nem bírod a bizonytalan srácokat, akkor hanyagold.
Érdekes. Szerintem kérdezz nála rá, én is voltam így és kiderült, hogy csak időpazarlás volt az egész, mert közölte, hogy semmi komolyat nem akar..
Ha akar téged úgy is örülni fog, ha lépsz, ha meg nem akkor legalább kiderül.. De ez csak az én véleményem
Azt mondjuk továbbra sem értem miért érte meg neki így órákat, napokat rám "pazarolnia". Úgyhogy ha lesz még rá alkalmam ezt személyesen kiderítem. :)
Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!