Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit akarhat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akarhat, illetve én mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már 3x találkoztunk és jót elbeszélgetünk,3-4órát együtt töltünk, nagyon jól elvagyunk vagyis én úgy érzem, De még nem csókolóztunk, semmi komolyabb nem történt. Találkozás végén mindig megkérdezi, hogy akkor mikor találkozunk újra.Nem tudom mit akarhat, szerintetek ? Az utolsó talin felhozta a régi ,,barátőjét ,, akivel nem úgy alakultak a dolgok ahogyan ő szerette volna. Nem értem miért tette ezt. Megkérdeztem , erre az a válasza ,hogy ezt mindenki tudja akivel ő jóban van , ő elszereti az ilyeneket mondani. Most nagyon elbizonytalanodtam, szerintetek mi tévő legye? én:N22 , Ő ff 24

2018. aug. 16. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

???

“megkérdezi, hogy akkor mikor találkozunk újra.Nem tudom mit akarhat” - belenéztem a Jósgömbömbe, ami azt súgta, hogy - idézem - szeretne veled talákozni újra.

“az a válasza ,hogy ezt mindenki tudja akivel ő jóban van , ő elszereti az ilyeneket mondani” - a Gömb azt mondja, hogy szeretne közel kerülni hozzád.

Ha van még hasonlóan együgyű kérdésed Gyermekem, tedd fel kérlek, a Gömböm imádja az ilyeneket...

2018. aug. 16. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez a pasi akar téged, ennyire nem lehetsz vak:DD

Bár bagoly mondja verébnek, mert én is voltam ilyen, csak én nem 22, hanem 29 voltam. Hiába későn érő tipus vagyok:D

2018. aug. 16. 14:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. aug. 16. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!