Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tarsekerson ismerkedtunk meg....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarsekerson ismerkedtunk meg. Mit akarhat az ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Egy hete beszelgetunk, meg nem talalkoztunk. Van kozottunk egy kis tavolsag, ezert nem volt meg talalka.

Uzenetben nem udvarol, nem bokol, el ejt felem iranyulo kedves szavakat, de nem nyomul.

Kedves, jofej,erdeklodo, beszelgetunk mindenfelerol, viccelodunk, szoktunk kepeket is kuldeni egymasnak. (Nem ,, olyanokat”)

Mikor o kel fel hamarabb, mint ir, hogy joreggelt.

Valoszinu,hogy jovohet vege korul talalkozni fogunk. Vajon mit akarhat tolem?

Tudom, kerdezzem meg.... majd ugy is lesz, de addig a ti velemenyetekre vagyok kivancsi. Csak szexre mehet?

2018. ápr. 26. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Tarsekers melyik megyében van?
2018. ápr. 26. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Engedd el a görcseidet, és hagyd szépen hogy alakuljon. Tényleg a legrosszabb amit tehetsz hogy ráfeszülsz. Ennyiből nem tűnik úgy hogy szexre menne, de ha mégis úgy lenne azt le lehet venni, ha találkoztok.

De szerintem a lényeg hogy légy nyitott arra hogy megismerd, hogy randizzatok, közel kerüljetek. Nyilván nem kell belemenni abba amit korainak érzel, és ha úgy érzed hogy nem lesz szikra csak teszem azt jó vele beszélgetni, akkor ne erőltesd hogy több legyen mint ami. (bár szerintem, ha szimpatikus, de nem érzed az első alkalommal azt hogy jajistenemdevonz, akkor még nyugodtan adhatsz időt a dolognak, de erőltetni akkor se erőltesd)

2018. ápr. 26. 21:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Bocsanat a hibakakert....

Koszonom a valaszt! :)

2018. ápr. 26. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Egy hete beszélgettek, egy hét alatt bármit is leszűrni ebből szerintem nagyon korai.
2018. ápr. 26. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
Hány évesek vagytok? Tapasztalatlannak tűnsz kicsit. Nem lehet ebből megmondani, mi még annyira sem ismerjük, mint te. Az elején meg ugye mindenki a legjobb arcát mutatja. Idővel kiderül...
2018. ápr. 26. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem csak szexre megy. Pontosan az a bizonyíték, hogy nincs bizonyíték. Úgy viselkedik mint aki nem arra menne, ez benne a csavar.

Felnőtt nők tényleg komolyan olyan gondolatokkal jönnek, hogy a hajam is kijön.

2018. ápr. 26. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
dugni
2018. ápr. 26. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!