Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek van szégyenérzetetek, amikor egy alacsony pasival kell beszélgetnetek?
"Magyarul nálad is kizáró ok, ha valaki alacsony, hiába vagy te is az. Elég lett volna egy igen válasz is."
Nekem az kizáró ok, ha valakinek szamár vagyok ló helyett. Ha valaki rondának hiszi magát akármi miatt, és úgy gondolja, nekem elég ez a vélt vagy valós rondaság is.
Én mindig hangosan felkiáltok, hogy "fúúújj, hagyjál már békén, te alacsony csicska!!!", amikor 190cm alatti pasi szólít meg, hogy még jól meg is szégyenítsem őt mindenki előtt.
Na, ezt vártad?
Azt ajánlom, hogy menj el pszichológushoz a kisebbségi komplexusod miatt. Olyan dolgot látsz szégyennek vagy problémának, amit a normális emberek észre sem vesznek vagy ha mégis, akkor pont lexarják. Én bárkit meghallgatok, aki hozzám szól, miért ne tenném? Attól, hogy meghallgatlak, kedves vagyok még nem leszünk párkapcsolatban, mondhatom azt is, hogy bocs, nem, ha nem nem vagy szimpatikus. Nem, nem a kinézeted vagy a magasságod miatt fogom ezt mondani, hanem azért, mert már a beszédedből is bűzlik, hogy egy darab szarnak sem tartod magad, én meg nem vagyok egy kisebbségi komplexusos pasi ingyen pszichológusa sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!