Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Nektek van szégyenérze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek van szégyenérzetetek, amikor egy alacsony pasival kell beszélgetnetek?

Figyelt kérdés
Olyan 168-170 cm, tehát kb. veletek egymagasak. Beszélgettek egy forgalmas helyen ahol sok a fiatal (egyetem, szabadtéri rendezvény stb.), miközben látod a többi +180-as pasit, téged pedig egy hobbit tart fel. Ilyenkor mit éreztek? Igyekeztek, hogy minél hamarabb le tudjátok rázni az illetőt vagy esetleg hajlandóak vagytok meghallgatni őt, mert rendesek vagytok, de legközelebb nem szívesen állnátok le vele? Vagy amikor egy alacsony pasi szólít le/próbál ismerkedni, akkor mi a reakciótok? Azért kérdezem ezeket, mert én egy elég nyitott és kedves személyiség vagyok, de sajnos alacsony és sovány kisfiús alkatú és akárhányszor csajokkal beszélgetek vagy totál közömbösek vagy pedig nyugtalanul/idegesen alig várják, hogy végre elköszönjünk. És ezt már eléggé megfigyeltem.

2018. ápr. 14. 11:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Senkit nem vetnék el amiatt, mert alacsonyabb, mint én, de tény, hogy első ránézésre nagyobb eséllyel tetszik valaki, aki magasabb nálam. De például ismerek olyan magasabb lányokat, akik direkt kerülik az alacsonyabb srácokat, mondván, hogy nem akarnak bennük kisebbségérzést kelteni. És igazuk van az előttem szólóknak, hogy ha emiatt esetleg komplexusod van, az inkább válthat ki nemtetszést, mint a magasságod, de emiatt meg nyilván nem lehet hibáztatni, viszont, ha így érzel, azzal érdemes kezdeni valamit.
2018. ápr. 14. 19:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Menjél már ezekkel az alacsony pasis kérdésekkel... az a te bajod, hogy paranoiás vagy és azt hiszed, hogy mindenki a te magasságoddal van elfoglalva, pedig ez senkit nem érdekel! Keress fel egy pszichológust, de pszichiáter még jobb lenne.
2018. ápr. 22. 20:17
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Engem ugyan nem zavar.

160 cm vagyok

Örülök, hogy nem törik ki a nyakam, ha ránézek a másikra :D

2018. ápr. 25. 01:02
 14/16 anonim ***** válasza:

ez elég beteges kérdés :D

Van egy csomó alacsonyabb haverom,soha nincs "szégyenérzetem" mikor beszélek velük,jézusom :D

Viszont én ,egyedül leszek a véleményemmel de bevallom,hogy nálam alacsonyabb férfiakkal nem jövök össze ,egyszerűen engem zavarna ,de ez az én agymenésem,nem általános .

2018. ápr. 26. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező te hol élsz? Mert nem ezen a világon az biztos....voltam nagyon sok országban és én nem láttam sehol olyat hogy csak 190+ pasik járkáltak csajokkal! mindenféle ember volt mindenféle magassággal....

A magasság nem tényező egy párkapcsolatban és az udvarlásnál sem!!!!!! Nyilván egészséges keretekre gondolok pl nem támadja be a 171 cm-es ürge a 175-185cm-es leányzót, de rengeteg lány él aki alacsony 150-155-160cm.......nem-nem 1-2 lány hanem sok!

Innentől kezdve miről beszélünk? Ha visszautasítanak akkor valószínűleg adott lánynál nem jöttél volna be, ha 198 cm lennél.....gondold végig ha egy csaj visszautasít egy 185+-os pasit a pasi mire fogja? Túl magas voltam? :-)

Emberileg csajozzál a magasság témát meg sz@rdd le, mert nem tétel!

2018. máj. 11. 16:04
 16/16 anonim ***** válasza:

"A magasság nem tényező egy párkapcsolatban és az udvarlásnál sem!!!!!!"

Azért ez így elég kamu :DD

2018. szept. 2. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!