Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nőnek mi miatt alacsony az önbizalma, önbecsülése?
Mi a nehéz?
Figyelt kérdés
Egy cikkben olvastam:
"Igenis vannak, nagyon sok rendes lány van. Dolgozunk, van lakásunk, autónk és CSAK arra várunk, hogy végre valaki szépnek lásson és randit kérjen. Nem vagyunk fenn egyetlen online társkeresőn sem, mert kicsi az önbizalmunk."
Pl. apám durván hímsoviniszta volt. Nem volt kellemes mellette felnőni. Fiútesómnak sem. Mindegyik nemnek megvan a maga keresztje.
A férfiak is ugyanúgy szívnak. Ez nem verseny, hogy ki szív többet.
2018. márc. 2. 11:10
2/25 anonim válasza:
Engem a parterkapcsolatok billentettek be. Amikor sorozatosan nem működtek és mindig magamban kerestem a hibát, hogy miért nem voltam elég, vagy elég jó, hol rontottam el, mit kellene másképp csinálnom, stb. Erre rakódtak rá a beszólások, hogy "fogyhatnál egy kicsit" (5kg volt rajtam), vagy "ideje lenne már összeszedned magad", vagy "régebben csinosabban tudtál öltözni", vagy csak simán megcsalt, eltűnt, lelépett, stb.
Pár évembe beletelt, mire leszűrtem, mi volt valóban az én hibám és felelősségem, és mi nem. 30 éves korom után lett igazán önbizalmam és tartós, szeretetteljes párkapcsolatom is.
2018. márc. 2. 11:15
3/25 Noblesse Oblige válasza:
Családom miatt. Nekem ők rombolták az önbecsülésem le (teszem hozzá nem direkt módon).
2018. márc. 2. 11:17
4/25 anonim válasza:
Ezt a cikket én is láttam. Persze ha egy nőnek nincs önbizalma, akkor jajj szegény, hogyan segítsünk rajta, ha meg egy férfinak, akkor dögöljön meg az ilyen, kit érdekel. Éljen a kettős mérce!
2018. márc. 2. 11:21
5/25 A kérdező kommentje:
ma 11:21 -es hozzászóló. Nem igaz, hogy a férfiak nem kaphatnak/kérhetnek segítséget. Csak egy átlagos férfinak sokkal több visszautasítás kudarcot kell eltűrnie, míg megtalálja a párját. És igen, ezt tanulni kell kezelni.
2018. márc. 2. 11:32
6/25 anonim válasza:
4-es, már megint te? Hogy te egy mekkora gyökér vagy:(
2018. márc. 2. 11:36
7/25 anonim válasza:
Ha te párhuzamot vonsz a pofátlan aranyásók és az alacsony önbizalommal rendelkező, rendes nők között akkor azt nyugodt szívvel nevezhetjük nőgyűlöletnek. Tekintve, hogy számodra mindkét kategória egy és lenézendő. Tehát nem azért vagy nőgyűlölő, mert bármiféle jogos kritikát megfogalmaztál volna ennél a kérdésnél pl. hanem mert általánsoítasz és fröcsögsz.
2018. márc. 2. 12:01
8/25 anonim válasza:
Szerintem azért kevés sok csaj önbizalma mert a többi nővel szembeni rivalizálások során valamiért alulmaradtak. És ezt nem tudják feldolgozni.
2018. márc. 2. 12:03
9/25 anonim válasza:
Gyerekkori bullying is állhat mögötte, nyilván a férfiaknál is. Én csúfolva voltam a kövérségem miatt, szemüvegem miatt, később azért mert 12 évesen még nem borotváltam a hónaljam (érdekes ezért leginkább fiúk cikiztek akiknek az életben nem kell semmijüket borotválniuk ha nem akarják). Ahogy nőttem úgy nyúltam is, nem maradtam duci, de még mindig bennem van ez, hogy én kövér vagyok, akkor is ha ez már nem igaz. Jobb napjaimon szépnek látom magam, rosszabb napjaimon hájas disznónak. Még dolgoznom kell az önbizalmomon nekem is, ahogy sokunknak. De már több a jobb napom, és párom is van, tudom hogy neki így tetszem. (Neki is gondjai voltak régebben az önbizalmával, mert túl vékony, szemüveges, nagy fülei vannak stb.)
2018. márc. 2. 12:31
10/25 A kérdező kommentje:
Egyébként mennyire gyakori, hogy nők egymást szólják le?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!