Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak most szakított, elhívhato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak most szakított, elhívhatom randira?

Figyelt kérdés
Régen nagyon szerelmes voltam egy lányba. Ő volt a nagy Ő. Én nagyon félénk srác voltam akkoriban, és nem mertem elhívni randizni. Később bevallottam neki ezt, de akkor már neki volt barátja. Most - évekkel később - találkoztunk, kiderült, hogy éppen most szakított a barátjával. Nagyon jól esett vele beszélgetni, és mivel most éppen nincs senkim arra gondoltam, mi lenne ha megpróbálnék vele összejönni.
2010. jún. 26. 20:59
 1/3 anonim válasza:
Nyugodtan hívd el randizni! :) Ha meg szereted akkor főleg!
2010. jún. 26. 21:10
 2/3 anonim válasza:
Ha tetszik igazán és szeretnéd komolyabbra fordtani a kapcsolatot. Beszélgess vele sokat, segítsd át a szakítás nehézségein. A lehetőséget lássa benned, a társat, aki megérti és segít neki. Ne nyomulj, finoman közelíts és sikeres leszel!!!!
2010. jún. 26. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát először ne azt mondd neki hogy randi, csak beszélgess vele, ilyen baráti légkört alakíts ki..aztán talik után megmondod hogy ezek randik voltak neked és hogy szeretnéd ha több lenne köztetek. ha már elmegy a talikra akkor szerintem már sok esélyed van. én szorítok hajrá
2010. jún. 27. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!