Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt pasim elvileg azért szakított velem mert nemtudok csókolózni. Mindenki aztmondja h majd magától jön de nekem nem így volt. és nagyon kellemetlenül éreztem magam emiatt. De ő csak azt ismételgette h majd megtanít. Mikor fogom vajon megtanulni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 14:01
1/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!14/L
2011. júl. 1. 14:02
2/11 anonim válasza:
Ezt nemlehet megtanulni, tényleg magától kell jönnie. Amúgy tuti nem ezért szakított, vagy ha igen akkor sikerült kifognod egy ritka nagy barmot aki nem érzett irántad semmit.
3/11 anonim válasza:
Jön magától, csak nem mindegy, mikor és kivel. Te nem vagy még elég idős hozzá és/vagy nem volt megfelelő a fiú.
4/11 anonim válasza:
ne stresszelj rajta.
mivel kiskorú vagy nem ajánlhatom az alkoholt, de próbálj meg lazítani.
5/11 anonim válasza:
tuti nem ezért szakított -.- rossz kamu...nefélj...ha valaki szeret akkor bárhogy csókolsz neki az a legédesebb..saját tapasztalat...
7/11 anonim válasza:
Nem ezért dobott, csak nem merte felvállalni, hogy ő legyen a felelős a kapcsolat végéért. Ez pl egy olyan dolog, amiért nem feltétlen jó 14 évesen a párkapcsolat. A srácban ennyi tartás volt, te meg már most azon rágódsz, hogyan csináld jobban legközelebb, egy nő önbecsülését valahogy így lehet tönkretenni... Na mindegy..
8/11 anonim válasza:
Ez tényleg majd magától fog jönni.
Ha találsz egy másik pasit, aki nem hagy el amiatt hogy nem tudsz csókolózni, biztos előbb-utóbb vele ráérzel az ízére.
9/11 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen csajom fiatalkoromban, kettő is. Bár elég szélsőséges eset, ha nem nyitja ki a száját közben, nem? Otthagytam mindkettőt.
34/F
10/11 A kérdező kommentje:
igazából még azis lehet hogy fogadásból járt velem.mert úgy kezdődött az egész hogy "összekert a barátnőmmel"akivel egyáltalán nem hasonlítunk.és először aztmondta hogy vele akar járni.és kedves utolsó válaszoló,azért én ennyire nemvoltam béna!
2011. júl. 3. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!