Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire befolyásol az, ha egy pasinak nem volt még szerencséje párkeresésben?
Ez a nőtől függ, valakinél előny (végre egy férfi, aki nem ment keresztül 4-5 vagy több [valószínűleg fájdalmas szakításokkal tarkított] nőn), valakinél hátrány ("ne nekem kelljen betanítanom, hogyan kell párkapcsolatban élni")
Mind az előbbire, mind az utóbbira van példa az ismeretségi körömben.
Engem anno nem gátolt, kérdező, szóval ne keseredj el. Az én véleményem az, hogy ha szeretsz egy nőt és igyekszel vele minőségi időt tölteni, figyelmes vagy, szexben tanulékony stb., akkor egyáltalán nem baj, ha akár még 1 barátnőd sem volt.
Természetesen ehhez kell a megfelelő nő is, de előbb-utóbb megtalálod.
Attól függ, mit takar az, hogy "az igazit kereste".
Ha azt, hogy ő maga nemigen fektet energiát magába-nem sportol, nem vágatja a haját normálisan, nem öltözik fel előnyösen, stb.-, de a semmiért cserébe kb. a fitnessmodelles Kiss Virágot várja el, akkor egy percig nem sajnálom.
Ha amúgy igényes magára, nem is csúnya, csak az jött le, hogy valahogy nem vette eddig a jeleket, akkor nem hátráltató tényező, ha amúgy kávézni eljön velem.
Ha van egy kis józan eszed, sosem mondod el, hogy még szűz vagy.
18 év feletti szűz srácokkal a csajok egy jelentős százaléka elutasító. Én is úgy veszítettem el a szüzességem 21 évesen, hogy a csaj nem tudta rólam, hogy szűz vagyok. (Nem, nem jött rá később sem.)
Miért kell az álszentkedés, csajok?
Olyan iskolába járok, ahol a többség lányokból áll. Múltkor egy összejövetelen, ahol tucatnyian voltunk, pont erről volt szó, hogy egy csaj mondta nem jönne össze még szűz sráccal és szinte minden lány helyeselt erre. 20-21 éves lányokról van szó.
Őszintén szólva, engem negatívan. Azt veti fel bennem, hogy mi baj lehet vele, amiért nem jött össze az ismerkedés, biztos van valami oka, hogy nem kell a nőknek.
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!