Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Amelyik nő állandóan a tökélet...

Amelyik nő állandóan a tökéletes testű sportolókra, színészekre, hírességekre csorgatja a nyálát, s ezekről ábrándozik, az miért sírdogál amiatt, hogy nincs szerencséje a párkeresésben?

Figyelt kérdés

Akikkel találkoztam eddig nőkkel, elég nagy hányaduknak van egy úgymond "kis kedvence", akiről gyűjti a zenéket, filmeket, képeket, róla posztolgat FB-ra stb. Szóval az adott híresség nagy rajongója, áradozik róla, csöpög a nyála, hogy milyen tökéletes a teste, meg hogy sikeres az adott színész, sportoló. Ellenben a teljesen hétköznapi embereket - akik racionális gondolkodásúak, két lábbal járnak a talajon - észre sem veszik. A legutóbbi nő, akivel ismerkedtem néhány hete, ő konkrétan kijelentette, hogyha éppen lenne barátja és betoppanna az életébe az ominózus férfiszínész, akiért rajong, ő azonnal le is lépne vele.

Aztán miután ledarálták nekem Neymar, George Clooney, Leonardo DiCaprio, Lewis Hamilton, C. Ronaldo stb. életpályáját, utána azon sírdogálnak nekem, hogy ők olyan szerencsétlenek a pasik terén.

Gyors fejszámolást végzek, hány ilyen nővel találkoztam csak az elmúlt két évben: héttel.

Ez most valami vicc, hogy manapság a nők görcsösen valami sportolóra, színészre, zenészre gerjednek, közben azon sírdogálnak, hogy balszerencsések ismerkedésben, meg hogy a pasik milyen szemetek?

Nektek nőknek hogy esne, ha meg szeretnétek ismerni bennünket, és közben Charlize Theronról, Lisa Edelsteinről vagy Maria Kirilenkóról sóvárognánk nyíltan a fületek hallatára?

2014. okt. 4. 12:32
1 2
 1/19 anonim válasza:
Ezeknek a nőknek irreális elvárásaik vannak férfiak területén.
2014. okt. 4. 12:37
 2/19 anonim ***** válasza:

Az ő bajuk.

A rajongással még semmi baj, de hogy csorgatják a nyálukat, meg csak ilyen embert képzelnek el maguk mellé... Legfeljebb nem lesz barátjuk.

Te meg ne is törődj az ilyenekkel, mert vannak még normális és reális elvárásokkal rendelkező lányok. Én talán találtam is egyet, de meglátjuk, hogy mi lesz vele. :)

2014. okt. 4. 12:44
 3/19 anonim ***** válasza:
A férfiak többsége is ezt csinálja, azt hiszik nekik jár egy tökéletes bombázó...
2014. okt. 4. 12:48
 4/19 anonim ***** válasza:
46%

"Nektek nőknek hogy esne, ha meg szeretnétek ismerni bennünket, és közben Charlize Theronról, Lisa Edelsteinről vagy Maria Kirilenkóról sóvárognánk nyíltan a fületek hallatára?"

Képzeld, férfiak kb. 90%-a ezt csinálja. :D Sőt, képeket gyűjt róluk és csorgatja rájuk a nyálát.

2014. okt. 4. 12:53
 5/19 A kérdező kommentje:

#4: "Sőt, képeket gyűjt róluk és csorgatja rájuk a nyálát."

Egy olyan nő előtt, akivel ismerkedünk? Aha.

2014. okt. 4. 12:59
 6/19 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Igen, köztünk, férfiak között is vannak ilyenek sajnos.

2014. okt. 4. 13:00
 7/19 Költőnő? ***** válasza:
100%

Hát én pl imádom Hamiltont mint sportolót, de mint ffi.... Háháh egy vicc:)

Lássuk csak... Ronaldo... Többet foglalkozik a hajával, mint a focival, megint csak a vicc kategória. Clooney? Hmm. Jó színésznek tartom, jó pasi is, de ennyi. Volt egy exem, aki hasonlított rá egy bizonyos hajviselettel, de hát ez önmagában édes kevés a szerelemhez...

Én pl a vízilabdás srácokért vagyok oda, mert a sportjukban eredeményesek , mellette tanulnak. De eszembe nem jutna egy potenciális jelöltet hozzájuk hasonlítani:D

Minek? Régi nagy igazság, h a legjobb nőt/pasit is unja otthon vki....

Nekem nem tökéletes külsejű pasi kell, hanem aki a szememben tökéletes társ. Az meg szinte - kis túlzással - akárki lehet.

2014. okt. 4. 13:22
 8/19 anonim ***** válasza:
Nekem sehogy se esne mivel nem foglalkozom álomvilágban élő lúzerekkel. Amúgy rám is csorgatják a nyálukat elegen, van miből válogatni. A felsoroltak közül egyik se az esetem nem szeretem a sok embert meg a csillogást nekem egy pasi is elég lenne aki normális. Persze ilyennel még nem találkoztam. A kérdés meg gyenge mint a harmat egy büszkeségében sértett kisfiú kesergése aki még nem nőtt fel.
2014. okt. 4. 14:14
 9/19 anonim ***** válasza:

"Gyors fejszámolást végzek, hány ilyen nővel találkoztam csak az elmúlt két évben: héttel.

Ez most valami vicc, hogy manapság a nők görcsösen valami sportolóra, színészre, zenészre gerjednek, közben azon sírdogálnak, hogy balszerencsések ismerkedésben, meg hogy a pasik milyen szemetek? "

És 7, azaz HÉT nő alapján már általánosságban beszélsz? :D "A nők"???

Hét nő aztán reprezentatív minta. Ügyes vagy.

2014. okt. 4. 14:31
 10/19 A kérdező kommentje:

#9: "Hét nő aztán reprezentatív minta. Ügyes vagy."

Hét nőből hét eléggé reprezentatív, s meggyőző is. Nyilván azokat is fikázod a szarkazmusoddal, akik ennek a számosságnak sokszorosát tapasztalják. Kérdezd már meg őket, hogy 40-50 próbálkozás után nem szokták-e egészen véletlenül feladni. Puszillak!

2014. okt. 4. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!