Amelyik nő állandóan a tökéletes testű sportolókra, színészekre, hírességekre csorgatja a nyálát, s ezekről ábrándozik, az miért sírdogál amiatt, hogy nincs szerencséje a párkeresésben?
Akikkel találkoztam eddig nőkkel, elég nagy hányaduknak van egy úgymond "kis kedvence", akiről gyűjti a zenéket, filmeket, képeket, róla posztolgat FB-ra stb. Szóval az adott híresség nagy rajongója, áradozik róla, csöpög a nyála, hogy milyen tökéletes a teste, meg hogy sikeres az adott színész, sportoló. Ellenben a teljesen hétköznapi embereket - akik racionális gondolkodásúak, két lábbal járnak a talajon - észre sem veszik. A legutóbbi nő, akivel ismerkedtem néhány hete, ő konkrétan kijelentette, hogyha éppen lenne barátja és betoppanna az életébe az ominózus férfiszínész, akiért rajong, ő azonnal le is lépne vele.
Aztán miután ledarálták nekem Neymar, George Clooney, Leonardo DiCaprio, Lewis Hamilton, C. Ronaldo stb. életpályáját, utána azon sírdogálnak nekem, hogy ők olyan szerencsétlenek a pasik terén.
Gyors fejszámolást végzek, hány ilyen nővel találkoztam csak az elmúlt két évben: héttel.
Ez most valami vicc, hogy manapság a nők görcsösen valami sportolóra, színészre, zenészre gerjednek, közben azon sírdogálnak, hogy balszerencsések ismerkedésben, meg hogy a pasik milyen szemetek?
Nektek nőknek hogy esne, ha meg szeretnétek ismerni bennünket, és közben Charlize Theronról, Lisa Edelsteinről vagy Maria Kirilenkóról sóvárognánk nyíltan a fületek hallatára?
Tényleg nem pro-kontra vitába akarok belemenni, de ne mondjuk már azt, hogy "mert a nők..."!
Igen, sok nő gyűjt zenéket, filmeket, képeket a kedvenc sztárjáról, sokan rajonganak színészekért, focistákért, stb.
De a férfiak többsége, akiket ismerek, attól függetlenül, hogy milyen korúak, hogy van barátnőjük, vagy feleségük, szintén ugyanezt csinálják: A számítógépük háttérképe félmeztelen cicababa, a műhelyében csini csajszik képei fityegnek hiányos öltözékben, a tárcájukban a szexin pózoló, kedvenc színésznőjük képét hordják, filmjeit nézik, áradoznak róla, stb.
Jó, nem mindenki ilyen és nem is akarok itt pampogni, hogy ez már milyen dolog, csak egyszerűen ez van.
Hogy én hány ilyen férfivel találkoztam eddig? Nem számoltam, de egy kezemen meg tudnám számolni azt, aki nem ilyen, tehát nincsenek csinos, népszerű hölgyek, akikért rajonganának, úgy, hogy ezt nem is titkolják.
Engem te ne puszilgass! Köszi.
Igen, azokat is fikázom. Ismerek több 100 nőt, és abból maximum 4-5 ilyesmi, mint amit írtál.
Ha neked 7-ből 7 volt ilyen, akkor veled és a párválasztási preferenciáiddal is komoly gondok vannak.
De már megmondta az egyik előttem szóló, egyszerűen süt belőled a frusztráltság és az éretlenség. Szerintem inkább ezen dolgozz!
#11: "A számítógépük háttérképe félmeztelen cicababa, a műhelyében csini csajszik képei fityegnek hiányos öltözékben, a tárcájukban a szexin pózoló, kedvenc színésznőjük képét hordják, filmjeit nézik, áradoznak róla, stb."
Nyilván ott van a műhelyben a meztelen fotó egy-két szilikonmellű Playboy-nyusziról, nyilván beteszik háttérképnek a kedvenc színésznőjüket, nyilván letöltik és megnézik a legjobb minőségben a kedvenceik filmjeit, sorozatait, de amit egyes nők megengednek maguknak, az már botrányos. Én nem vagyok kíváncsi arra, miközben udvarolok, pontosabban udvarolnék a hölgynek, hogy Neymarnak vajon mekkora farka lehet, s hogy olyan szívesen meglovagolná a delikvens hölgyemény. Mi férfiak is szoktunk róla beszélni, DE NEM POFÁTLANUL a nő előtt, akivel esetleg alakulóban lehetne valami. De ugyebár nem lesz alakulóban semmi, mert Neymar f#száról jobb ábrándozni, az sokkal kívánatosabb, mint a racionális felfogású, értelmes férfiak a városban, az utcán, a könyvtárban stb.
#12: "Engem te ne puszilgass! Köszi."
Sorry, azt hittem nem az elfogult, paranoiás "Excentrikus" nevű felhasználó vagy. A "puszillak"-ot visszavonom, mert megsajnáltalak!
#12: "Igen, azokat is fikázom. Ismerek több 100 nőt, és abból maximum 4-5 ilyesmi, mint amit írtál."
Aha, több száz nőből négy-öt. Merthogy nem rátok, nőkre jellemző a felületes ismeretségek szaporítása magatok körül.
#12: "Ha neked 7-ből 7 volt ilyen, akkor veled és a párválasztási preferenciáiddal is komoly gondok vannak. De már megmondta az egyik előttem szóló, egyszerűen süt belőled a frusztráltság és az éretlenség. Szerintem inkább ezen dolgozz!"
Nyilván majd te fogod megmagyarázni, hogy a teljesen hétköznapi, átlagos, nők nem ilyenek. Minő véletlen, hogy pont ilyen nőket fogok ki, s fognak ki a férfitársaim is, olyan nőket, akikről külsőre meg nem állapítanád, hogy betegesen sóvárog a tökéletes férfi után, mert teljesen normálisan öltözködnek, viselkednek stb. Aztán miután megismerjük őket, s az elfogult, irracionális vonzalmaikat olyan személyek iránt, akikkel a büdös életbe még egy autogram erejére sem fognak találkozni, rádöbbenünk, hogy megint hatalmasat csalódtunk magunkban, újra félreismertünk valakit. Nyilván felesleges aggódás, ha nem találkozik az ominózus nő a körberajongott színésszel, focistával, vízilabdázóval, azonban ez valóban frusztráltságot okoz bennünk már közvetlenül az ismerkedésünk elején, hogy egy nő elérhetetlen személyekről ábrándozik. Miért kéne eltűrjem azt, ha valaki jobbra vágyik nálam, azaz egy egyszerű hétköznapi embernél?
"DE NEM POFÁTLANUL a nő előtt, akivel esetleg alakulóban lehetne valami."
De. Előtte is. Kialakulóban levő kapcsolatban is, tartós kapcsolatban is.
Ennyire ne fájjon már az igazság! :)
Nem mindenki csinálja ezt persze, sem a nők, sem a férfiak közül. Meg van, akit nem zavar, ha valaki ezt csinálja.
Egyébként egy alakulóban levő kapcsolat még kiforratlan, nincsenek mély érzelmek.
Akkor van gáz, ha valaki egy valós komoly, tartós kapcsolatban mondja azt, hogy ha betoppanna a rajongása tárgya, akkor lelépne vele.
"Sorry, azt hittem nem az elfogult, paranoiás "Excentrikus" nevű felhasználó vagy."
Ismerem őt, és elszomorít, hogy összetéveszthető vagyok vele. :D Viszont te is olyan vagy, mint ő, csak a másik véglet.
"Merthogy nem rátok, nőkre jellemző a felületes ismeretségek szaporítása magatok körül. "
Hát rám nem. Ne szólj úgy hozzám, mintha a komplett női nem szóvivője lennék!
"Minő véletlen, hogy pont ilyen nőket fogok ki, s fognak ki a férfitársaim is"
Elég sok férfival van ilyen-olyan mélységű kapcsolatom, elég sok hímneműnek ápolgattam már a lelkét, de egyik sem panaszkodott arra a jelenségre, amire te.
Mivel nem létezik. Csak képtelen vagy kellő minőségű önkritikát gyakorolni, hanem inkább teljesen átmész abszurdba, ha a másik nem hibáztatásáról van szó.
"Miért kéne eltűrjem azt, ha valaki jobbra vágyik nálam, azaz egy egyszerű hétköznapi embernél?"
Ki mondta, hogy el kell tűrni?
Az olyan nők, akik tényleg ilyen szinten rajongnak valami sztár iránt, lelkileg 13 éves szinten vannak.
És nem, rohadtul nem általános jelenség. :)
#15: "Viszont te is olyan vagy, mint ő, csak a másik véglet."
Na-na-na! Ha jól értelmezem a saját kérdésem, így kezdődik: "Amelyik nő...", s aki innentől kezdve a komplett női nemre vonatkoztatja a problémát, az egyesegyedül TE vagy! Vagy esetleg rágjam a szádba, emésszem elő számodra minden egyes említésnél, hogy "tisztelet a kivételnek"? Úgy gondoltam, a kérdéskörből nem lesz ekkora probléma, hogy minden nőre ráaggatod, s akkor ezek szerint mégsem én vagyok az előítéletes, csupán te látsz bele hímsovinizmust, sajnállak. S különben is, hagyjuk már ezt a minden pillanatban muszájból meg kell említeni, külön ki kell emelni, mert ez már szőrszálhasogatás! Úgyhogy engem ne hasonlítgass még másik végletről sem az elfogult szociopata, férfigyűlölő Excentrikushoz, köszi!
#15: "Ne szólj úgy hozzám, mintha a komplett női nem szóvivője lennék!"
Amikor mennybemenetel van, akkor a szóvivőjük vagy, amikor pofára esés van, akkor kivételesen nem vagy a szóvivőjük, tipikus női mentalitás.
#15: "... de egyik sem panaszkodott arra a jelenségre, amire te.
Mivel nem létezik. Csak képtelen vagy kellő minőségű önkritikát gyakorolni..."
Az önkritikának mi köze van az általam tapasztaltakhoz? Azt sem tudod, mit írsz, merthogy értelme nincs ennek, az tuti.
#15: "... hanem inkább teljesen átmész abszurdba, ha a másik nem hibáztatásáról van szó."
Az "amelyik nő" megjelölés még mindig nem 3 és fél milliárd élőlényre vonatkozik, megint belemagyarázod az általánosítást.
#15: "Az olyan nők, akik tényleg ilyen szinten rajongnak valami sztár iránt, lelkileg 13 éves szinten vannak."
Ebben - azt hiszem - egyetértek, valóban tényleg elég gyerekes, s bosszantó, hogy ezek a nők, akikkel ezek az esetek megtörténtek, már inkább a 30-hoz vannak közelebb, mint a 20-hoz.
Nem én általánosítottam. Te írtad le többször is, hogy nem véletlen, hogy álladóan ilyenekbe futsz bele te is, és mások is.
Te írtad le a blődségeidet többször is:
"Hét nőből hét eléggé reprezentatív, s meggyőző is. Nyilván azokat is fikázod a szarkazmusoddal, akik ennek a számosságnak sokszorosát tapasztalják. Kérdezd már meg őket, hogy 40-50 próbálkozás után nem szokták-e egészen véletlenül feladni. "
"Nyilván majd te fogod megmagyarázni, hogy a teljesen hétköznapi, átlagos, nők nem ilyenek. Minő véletlen, hogy pont ilyen nőket fogok ki, s fognak ki a férfitársaim is"
Nem hibáztathatod azt, akinek az jön le, hogy ezekkel amellett próbálsz érvelni, hogy a nők túlnyomó többsége ilyen.
"Amikor mennybemenetel van, akkor a szóvivőjük vagy, amikor pofára esés van, akkor kivételesen nem vagy a szóvivőjük, tipikus női mentalitás. "
Ezt most te találtad ki. Nekem nincs közöm más nők hőstetteihez, pont úgy, mint ahogy az undorító dolgaikhoz sem, így soha nem vagyok a szóvivőjük. Nincsen semmilyen mentalitásom, és olyan sincs, hogy "tipikus női mentalitás". És nem, nem estem pofára. :D
"Az önkritikának mi köze van az általam tapasztaltakhoz? Azt sem tudod, mit írsz, merthogy értelme nincs ennek, az tuti. "
Az, hogy te nem érted, nem azt jelenti, hogy nincs értelme.
Ha lenne önkritikád, akkor tudnád, hogy
- Ha hét nőből hét ilyen volt, akkor valami gond van veled, hogy ilyeneket fogsz ki, mivel ezek szélsőséges esetek. Ha folyton szélsőséges esetekbe botlasz, akkor valami gond van a párválasztási preferenciáiddal, ugyanis hetedszerre sem tudtad kiszűrni az idiótákat.
- Tudnád, hogy szánalmas az módszer, ahogy próbálod most kezelni a kudarcodat, és befejeznéd végre.
"Ebben - azt hiszem - egyetértek, valóban tényleg elég gyerekes, s bosszantó, hogy ezek a nők, akikkel ezek az esetek megtörténtek, már inkább a 30-hoz vannak közelebb, mint a 20-hoz."
Oké, vannak ilyenek, ezt mindannyian tudjuk. Hozzátetted, hogy te ugyan nem általánosítasz, oké.
Akkor egyetlen gondolat maradt bennem: Minek foglalkozol ilyenekkel? Azt az energiát, amit arra fecsérelsz, hogy itt hápogj ennek a kérdésednek a keretében, és elemzed, hogy mi mennyire felháborító, és mutogatsz, hogy mi tipikus női szokás, mi női mentalitás...stb., miért nem arra fordítod, hogy végre találj egy normális nőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!