Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akik állandóan ezzel jönnek,...

Akik állandóan ezzel jönnek, elmagyaráznák, hogy hogyan "alázza meg" őket egy lány ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Annyira érdekelne, hogy akik folyton itt panaszkodnak, és átkozzák a nőket, amiért állításuk szerint megalázták őket, miket szenvedtek el? Én is kaptam már jó pár visszautasítást, de az szerintem nem megalázó, nem kell ezért lelki sérültté válni...
2014. aug. 30. 23:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Fogalmam sincs. Jöhetne egy értelmes sármmal megáldott 40+ pasi és elvihetne piálni, mert ami itt megy, attól már kezdek megőszülni:DD (nem kérek privit, képletes volt)
2014. aug. 30. 23:31
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

Letérdeltetett a lány maga elé én pedig megcsináltam mindent, mert nagyon féltem. Azt mondta, hogy kezdjem el nyalogatni a lábát, én pedig elkezdtem nyalogatni. Ez után le kellett vetkőznöm és el kellett kiáltanom magam, hogy "Nézzétek, milyen ronda vagyok!"... ige, ezt a Hősök terén... én pedig hősnek éreztem magam, hogy még ezt is elviseltem. Ezután el kellett mennem a lánnyal egy fogászatra, ahol kifúrták az összes fogamat és nem tömték be, hogy életem végéig sajoghasson, és soha ne felejthessem el, hogy egy nagymellű lánynál bepróbálkoztam. Az élet nagyon nem játék, főleg ha az ember egy csicska. Sajnálom, bocsássatok meg!

El ne hidd... :DD

2014. aug. 30. 23:33
 3/12 A kérdező kommentje:
szerintem ennyi gyűlölethez és elkeseredettséghez sorozatos szó szerinti arcul köpések és megszégyenítések kellenek
2014. aug. 30. 23:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Igazából nekem lenne egy történetem, de az nem csak a lányok köszönhető, hanem kollektív volt. Tény, hogy kicsit komplex a dolog és nem is szoktam itt panaszkodni, de hidd el, hogy általában megvannak az ilyen dolgoknak az okai...
2014. aug. 30. 23:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lányként engem is aláztak már meg más lányok, pedig én nem udvaroltam nekik, el lehet hinni. Az embert nem feltétlenül csak az alázza meg, akihez odamegy szerelmet vallani. Nem olyan nagy dolog... Nem kell felvenni. De szerintem akit megaláznak, az rossz csajhoz ment oda, kinézett valakit, és anélkül, hogy tudta volna, mekkora szipirtyó, odament hozzá, mert ment a fütyije után. Ilyenkor megalázhatják az embert, de egy fiú is meg tud alázni egy lányt. Nem értem, miért kell ez az örökös nemek közti háború.
2014. aug. 30. 23:44
 6/12 A kérdező kommentje:
de ez az, hogy mi az oka? Tény, hogy kissé provokatív a kérdés, de komolyan érdekelne
2014. aug. 30. 23:45
 7/12 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy csak én nem mozgok ilyen emberek között :)
2014. aug. 30. 23:46
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a válasz a kérdésedre:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__60..

Szóval ha esetleg naivan azt képzeltük eddig, hogy ők élőben vették a bátorságot, és odamentek egy lányhoz, most megtudhatjuk, hogy valójában a gyakorin alázzák meg őket azzal, hogy a lányok nem írnak vissza.

2014. aug. 31. 00:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát tény, hogy sokszor nehéz feldolgozni azt, hogy minden jószándék és akarat ellenére mégsem jön össze a dolog. Ezt a részét megértem.
2014. aug. 31. 00:12
 10/12 anonim ***** válasza:
én azt a részét nem értem, hogy "azért nem kezdeményezek, mert megaláztak"... és? ez nem jelenti azt, hogy az összes többi is meg fog a jövőben. ez nagyjából olyan, hogy "nem foglak randira hívni, de ezt köszönd az összes többi lánynak"... és még a nők logikáját tartják értelmetlennek.
2014. aug. 31. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!