Akik állandóan ezzel jönnek, elmagyaráznák, hogy hogyan "alázza meg" őket egy lány ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
Annyira érdekelne, hogy akik folyton itt panaszkodnak, és átkozzák a nőket, amiért állításuk szerint megalázták őket, miket szenvedtek el? Én is kaptam már jó pár visszautasítást, de az szerintem nem megalázó, nem kell ezért lelki sérültté válni...2014. aug. 30. 23:27
11/12 anonim válasza:
Hát vannak anyázások, húzz a faszba, undorodó pofák vágása miközben ránézel vagy beszélsz, kopj le, lepattintottam, kinevetnek, elrohanás elköszönés nélkül, nem köszönnek, nem vagyunk egy kategória, más magasabb gazdagabb csávók dícsérése miközben udvarolsz neki, elhúzza a barátnője miközben beszélgetsz vele stb és ha normális vagy azt is hazugsággal vagy túlzással előadják úgy hogy nem vagy normális, de a sértegetésnek, hazugságnak, udvariatlanságnak még felsorolni is sok fajtája előfordul.
12/12 lazz válasza:
phew... :D ők már alapba lelki sérültek voltak, önbizalom hiányos kis puncik.
igazából én sem értem...megesik, hogy nemet mondanak, pofán röhögnek, vagy épp felpofoznak ( az utóbbi 2 extrém eset, és 4-ből 3-nak szex lett a vége :D), de a helyzet az, hogy az embernek csak egy valaki szabhat korlátokat, saját maga.
na félreértés ne essék vannak suttyó, értéktelen nagyképű flegma sunák, de menni kell tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!