Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen lányok? :O:O
Vannak olyan lányok, akiknek nem az a fontos 16-18 évesen, hogy egy srácnak mennyi pénze van, nem jár minden hétvégén buliba és nem issza le magát, nem dohányzik, és szereti ha törődnek vele, a romantikát, és ha a srác mindig ki tud valami új dolgot találni a párkapcsolat feldobására? és akivel mindenről lehet beszélgetni.
én néha úgy érzem, az ilyen lányok már eltűntek...vagy csak körülöttem nincsenek, vagy túl nagyok az elvárásaim? nem tudom..más is észrevette ezt?
17/F
roppant gyökér vagy.
Én is iszok néha, és dohányzok is, mert megtehetem.
Ettől még boldog párkapcsolatba élek, feltudom dobni a kapcsolatom (hiszen nem lenne velem ennyi ideje ha nem tudnám). És alap hogy mindent megbeszélünk. Így szeret ahogy vagyok.
Szóval kötve hiszem hogy azért nincs csajod mert nem iszol és nem dohányzol.
22:52-es megteheted, csak halyrá. Most nem azért de hány éves vagy?? (Ha már dolgozol és a saját pénzed költöd akkor nem szóltam!!)
Egyébként én nem dohányzom, igaz, hogy néha elmegyek egyet bulizni ha már kell egy kis kikapcsolódás és sajnos én is a te cipődben járok, már vágyok egy barátnőre aki hasonló az általad felsorolt szempontokhoz és viszonozza az érzelmeimet, de sajnos eddig nem sok ilyen lánnyal találkoztam.
23:54-es
Bocs csak azt hittem, hogy te is csak egy nagyképű tizenéves vagy aki arra büszke, hogy rendszeresen feji anyucit meg apucit és elszórakozza a tőlük kapott pénzt. Ha a casanovás kijelentéseddel rám célzol, hogy tisztába tegyük a dolgokat én ha úgy van odamegyek a kiszemelt lányhoz.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!