Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti összejönnétek (LaVey-i)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek (LaVey-i) ateista sàtànista nővel?

Figyelt kérdés

Tehàt, nincs felig ember, felig kecske satan, nincsenek aldozatok, ritualek, nincs baphomet szobor imadat.

Hanem foleg a sajat kiteljesedesere, sajat lelki egyensulyara es a szamara fontos emberekere figyel.

Az alap hozzaallasa bekes es nyitott, igyekszik senkinek sem fajdalmat vagy banatot okozni, de az univerzum egyensulyaban valo hit miatt, ha vki keresztbetesz neki, lelkifurdalas nelkul visszaadja.

Nagyon csaladcentrikus, szamara ok az elsok mindig.

Az idegenek velemenyet meghallgatja, de a sajat gondolatai szerint cselekszik

/ez mondjuk most annak fenyeben vicces, hogy kerdest teszek fel rola/

Kullemeben nem lehet megmondani rola, hogy miben hisz, teljesen atlagosan oltozik, viselkedese kedves.

2018. nov. 11. 13:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Már a kérdés kiírása is ezt bizonyítja. Ki a rákot érdekel, hogy pár arctalan gyikes baxnivalónak talál-e a vallásod alapján? Egy elveszett kislányt.
2018. nov. 11. 16:43
 22/30 A kérdező kommentje:

Túl nagy jelentoseget tulajdonitasz ennek az oldalnak vagy akar egy kerdes kiirasanak.

Nem erzem magam elveszettnek, nem erzem mervadonak, hogy az itteni kozosseg baxnivalonak talal vagy sem, egyszeruen kivancsi voltam, nagy altalanossagban mi a velemenye az embereknek, igy kiirtam a kerdest :)

Ha te ebbe tobbet latsz bele, az a sajat problemad :)

2018. nov. 11. 16:49
 23/30 anonim ***** válasza:

Nem jönnék vele össze. De aki sátánista, az nem lehet atheista, ez ellentmondás. Sátán is a zsidó/keresztény/muszlim hitvilág szerves része, onnan eredeztethető. Tagadni Istent épp olyan, mint tagadni Sátánt, hisz Sátán is Isten teremtménye, bukott angyal. Innentől bármilyen magyarázással csak ellentmondanál önmagadnak.

De vallásos nő sem kéne alighanem. Nem illenénk össze.

2018. nov. 11. 17:10
 24/30 A kérdező kommentje:

23.

köszi a valaszt :)

Az ateista satanizmusnak nincs koze a bukott angyalos teista satanizmushoz.

2018. nov. 11. 17:31
 25/30 anonim ***** válasza:

"Túl nagy jelentoseget tulajdonitasz ennek az oldalnak vagy akar egy kerdes kiirasanak."

Nem. Én a munkahelyemről írok. Ezért fizetnek, mert gyakorizom:D

Minél magasabb az órabérem, annál jobban szórakozom.

Te sokkal komolyabban veszed, ebben biztos vagyok;)

2018. nov. 11. 18:30
 26/30 anonim ***** válasza:

Nagyon ellentmondásos vagy, jó nagy a katyvasz a fejedben. Ha ateista vagy, nincs szükséged arra, hogy sátánistának tartsd magad. (megsúgom, a vallásos emberek sem félig embernek és félig kecskének képzelik el a sátánt, már nem a középkorban élünk)

Tovább megyek, a LaVey-i sátánizmus lényege a tökéletes egoizmus lenne, de számodra a család az első.

"Az idegenek velemenyet meghallgatja, de a sajat gondolatai szerint cselekszik" Igen, ez minden önálló emberre jellemző, kivéve rád, aki erről kérdést írsz ki. Egyáltalán tiszteletben vagy te a következő fogalmakkal: ateizmus és sátánizmus?

2018. nov. 11. 18:30
 27/30 A kérdező kommentje:

78%-os

Nem az egoizmus es a vegtelen hedonizmus a lenyege, hanem az, hogy engem, mint szemely, mi tesz a legboldogabba!

Engem a csaladom, engem az tesz boldogga, ha nekik jo.

Ez miert lenne e ketto kozt ellentmondas?

Nem altruista mindenkitszereto hippi vagyok. Ök szeretnek es ezt szeretem. Ennel mi lehetne egoistabb?

Abban igaza volt a 69%-osnak, hogy itt eleg sok olyan ember van, akinek fogalma sincs, vagy csak felinformacioi vannak arrol, mirol is beszelek es nektek nem szabadna bizonygatnom

De, ebbol is tanulok :)

2018. nov. 11. 18:59
 28/30 anonim ***** válasza:

Na de annó, én valami olyasmit olvastam, hogy a Lavey féle sátánisták külön veszik ezt a fajta "sátánizmust", merthogy náluk a "sátán" jellembeli dolog, amit ugye ők is képviselnek, az ördögimádás az, ami sok ember fejében egyenlő a sátánizmussal.:D

Tehát akkor valahol ez tényleg egy ateista vonal.

2018. nov. 11. 19:06
 29/30 anonim ***** válasza:
48%
Az, hogy téged személyként a családod tesz boldoggá, azt jelenti, hogy ugyanolyan vagy, mint az emberek többsége, pl keresztények stb. Rohadtul köze nincs a sátánizmushoz. Elárulom, hogy mindenki azt keresi-sátánizmus nélkül is- ami boldoggá teszi. A munkamániást a munkája, a művészt a hobbija, az alkeszt a pia. Mégsem sátánisták. Te csak érdekessé akarod tenni magad, mert a "családcentrikus vagyok, de mindenki mást leszarok" mentalitású emberből túl sok van.
2018. nov. 12. 08:41
 30/30 anonim ***** válasza:
Csak az első oldalon lévő hozzászólásokat olvastam el, de szerintem a kérdező túlzottan próbál intellektuális, és spirituális lenni. Félek belegabalyodom a szálakba, de a lényeg a lényeg. Ha már meg kell kérdezned másokat, akkor az nem jó! Az életviteledet minden téren úgy alakítsd, ahogy neked jó. Más nem tudhatja helyetted, hogy mit akarsz, és mi jön felszínre, mi van elnyomva. Volt egy olyan hozzászólás, hogy ezeket miért kell így hívni, mikor eleve viselkedési formák emberekben. Igaz! Nem kell bonyolítani. Tartozni akarsz valahová, csak még nem tudod hová? Keresed az utadat? Legyél olyan ember, aki nem át másoknak azért, hogy neki jobb legyen, és igen, ha valaki bánt, azt ne engedd magadhoz. A mások véleményét meghallgatva a saját véleményed domináljon, tehát ne irányítson senki. Nade! Van aki szeret szenvedni, aki szereti, hogy irányítják, aki nem reálisan dönt dolgokban, és másnak nem tetszik. Nade! Tegye fel a kezét, aki 90%-ban úgy gondolja, hogy ő a normális, és más emberek jézusom de hülyék, és én nem így csinálnám és stb. Na! Ez azért, van, mert ha az emberek úgy gondolnák, hogy ők a hülyék, és más normális, akkor mi lenne az emberiséggel? A "bolond" emberről is úgy állapítják meg, hogy az, hogy ő saját magát nem tartja annak, mert más a nem normális, aki megjátsza, az előadja, hogy ő tényleg zizi. Tégy igazságot! :D Oppá, volt itt szexes megközelítés is, hát igen … azt is hívhatjuk akárminek, meg fétiseznek, meg pánszexualitásoznak, meg stb. , de a lényeg ott is az, hogy ígyis meg úgyis arra fog izgulni valaki, ha az agyába fészkelte magát valamilyen dolog, gondolat. 98%-ban a gyermekkorod határozza meg a felnőttként megélni vágyott dolgaidat, és ez mindenre értendő. Nagyon belementem, de a lényeg mindig az, hogy a bosszú mérgezi a lelked! Élj saját belátásod szerint úgy, ahogy neked a legjobb. Puszi! Szép napot mindenkinek!
2018. nov. 20. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!