Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti összejönnétek egy olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyannal akibek az exe nagyon taszító számítókra?

Figyelt kérdés

Nekem pl nagyon tetszik egy lány, mondhatni az ideálom. (Vörös haj, barna szem, közepes nagyságú mellek, sportos alkat stb) De egyszerűen nem tudok attól elvonatkoztatni, hogy az exe kb apja lehetett volna. De tényleg ő kb 2-3 évvel idősebb nálam, a pali meg van vagy 55-60 körül.. ősz, túlsulyos, igénytelen. Nem is értem hogy tudott vele lefeküdni. Olyan ez nekem mintha valaki egy hajléktalan csövessel járna.

Más is így van vele? Nektek se mind1 hogy előttetek ki volt a "terepen"?

2018. okt. 24. 16:29
 1/7 A kérdező kommentje:
Az esetem csak azért írtam le, hogy értsétek miről beszélek.
2018. okt. 24. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Miért, ő össze akar veled jönni? Na ugye.

Egyébként igen, vannak fura exek, látszólag össze nem illő párok.

2018. okt. 24. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, kérdező? Egyébként önmagában az, hogy ellenszenves az ex, nem lenne gond, de az gyanús, ha a lány apja korabeli férfiakkal folytat kapcsolatot...Apakomplexusra vagy egyéb lelki problemakra utalhat.
2018. okt. 24. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Barátomnak elég fura az exe, de ő ilyen kis birkalélek, és ezt kihasználta, mert első barátnője volt. Ha engem az első pasim alapján akarna valaki megítélni én is bajban lennék.

Jó ember, nekem ez a fontos, nem az exe, aki már amúgy is egy rég lezárt fejezet.

2018. okt. 24. 16:44
 5/7 A kérdező kommentje:
28 vagyok
2018. okt. 24. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy sugarbaby volt korábban?
2018. okt. 24. 17:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem konrétan az esetemre gondoltam hanem, hogy másokat is zavarna-e. Pl szexben nektek nem lenne gond hogy elöttetek kivel volt?
2018. okt. 24. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!