Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 45év feletti férfiak, ti mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45év feletti férfiak, ti mi alapján választotok társat, mi a legfontosabb már ennyi idősen?

Figyelt kérdés
2018. nov. 9. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
40 felett már vége az életnek, főleg ha elváltál és még gyerek is van. A nők még csak csak elkelnek így is, de egy átlagos elvált férfi már csak egy patológusnak lesz munka.
2018. nov. 9. 23:06
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Ismeretségi körömben főleg elvált, 40-es férfiak többsége: mindegy, csak huszonéves legyen, vékony, széparcú, ne legyen gyereke, de a pasi gyerekét szeresse. Aztán csodálkoznak, hogy egyedül vannak.
2018. nov. 9. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Vékony, nagy mellekkel fiatal mert még szűlnie kell...-ne beszéljen sokat.
2018. nov. 10. 01:07
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Mindegy,csak legyen valaki.
2018. nov. 10. 01:32
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Csak a szívemmel választok. Fiatalabb korban is így volt, most is így van.
2018. nov. 10. 05:31
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
46 volt a párom ffi (én 42) mikor megismerkedtünk...akkor már lemondott arról hogy vmi összejöhet... mit/kit keresett? Legyen humora, értelmes legyen, lehessen vele beszelgetni, ne legyen mindent kirakó műkörmös :-D , legyen bújós, őszinte, gondoskodó....egymásra találtunk :-) Nekem van 2 gyerek, neki nincs. Minden várakozasunkat felülmúlta a másik, olyanok voltunk mint két kamasz szerelmes. Az élet mindig tartogat mrglepetéseket!!!
2018. nov. 10. 07:51
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Alkalmas legyen az együttélésre, azért szeressen aki vagyok és ne azért akit elképzelt magának(aki élt már ilyen kapcsolatban az tudja miről beszélek). Kiszámítható legyen és törekvő, ne elégedjen meg a közepessel(nem kell maximalista legyen, de legyen igényes a saját munkájával szemben)akkor mindent megteszek érte.

Ami a külsőt illeti, ha szexuálisan vonz akkor nem érdekel mekkora feneke van, csak jó legyen vele együtt lenni. 20 évesen kizárólag a szememmel szerettem, 20 évvel később már inkább az agyammal, egy tapintás, egy illat, egy érzéki hang sokkal többet jelent.

2018. nov. 10. 10:58
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Legyen kedves rendes, alkalmazkodó, házias, ne kelljen sokat fickándozni az ágyban, kezdeményezzen ő és majd lesz valami.
2018. nov. 10. 11:51
 9/10 anonim ***** válasza:
45%
Amiket leírtatok azok a vágyaitok?
2018. nov. 10. 14:01
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Az első válaszolónak üzenem, hogy rég olvastam ilyen abszurd hozzászólást. Én ismertem olyan alacsony, és egyáltalán nem James Bond alkatú férfit, aki 53 évesen elvált a feleségétől, s elvett egy 34 éves, viszonylag szép hajadon jogász lányt, még babájuk is született. A férfi felnőtt lányai alig voltak fiatalabbak az új feleségénél. Másik példa: nővérem egyik volt barátnője, aki fiatalos, kimondottan szép és jól szituált fogorvos, egyetem után pár évvel hozzáment egy apja korabeli férfihoz, akit szintén nem mondanék tipikus férfiideálnak. Három gyerekük született. Számos nőnek kimondottan tetszenek 50 fölötti férfiak, még elvált, többgyerekes férfiak is. Ezzel szemben mondjuk egy 50 éves nőt már nagyon kevés férfi talál kimondottan vonzónak. Ha pedig a hölgy elvált, két vele élő kamasz gyerekkel (mivel sokan szülnek későn), akivel így egy kettesben töltött romantikus hétvége szinte lehetetlen, már az ismerkedés is olyan kompromisszumokkal jár, hogy a pártalálás esélyei tovább csökkennek. Nem mondom, hogy könnyű egy 45 feletti férfinak párt találni, mert nem az, de az ilyen korosztályú nők még ennél is nehezebb helyzetben vannak, különösen, ha nem kimondottan előnyös a külsejük. A férfiak vonzóerő szempontjából jóval kortalanabbak.
2018. nov. 25. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!