Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért mondják azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért mondják azt, hogy az a legfontosabb, hogy egy pasi legyen ápolt?

Figyelt kérdés
Manapság úgy 100-ból 1 pasi ha koszos és ápolatlan, ezért ilyen arányoknál teljesen ésszerűtlen ilyent felhozni. Mi áll emögött az állítás mögött? Takargatni valójuk van? Miért nem mernek a nők őszinték lenni, és őszintén elmondani, hogy mi érdekli őket elsősorban egy pasiban?
2017. okt. 21. 16:03
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Aha. 100-ból legalább 60-nak retkes a körme és képtelen tiszta zoknit felvenni minden nap és stb.
2017. okt. 21. 16:06
 2/26 anonim ***** válasza:
92%
Itt hetente olvasni, hogy akinek nincs párja, az nem mos fogat, mert minek, elég a heti fürdés, mert öntisztítanak meg minden.
2017. okt. 21. 16:07
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak az a baj, hogy a ferfiak jo resze teljesen mast ert apoltsag alatt mint en pl.
2017. okt. 21. 16:11
 4/26 anonim ***** válasza:
17%

Ez ugyanaz a bullshit duma, mint a "nekem csak a belső értékek számítanak".

Erre bármit rá lehet fogni, ugyan milyen szépen hangzik, hogy "nekem a belső értékek és az ápoltság számít egy férfiben", ahelyett, hogy azt mondaná, hogy legyen igazi macho, 50-es karral, meg bmw-vel.

Ettől jobbnak érzik magukat, mintha beismernék, hogy milyen sekélyes szempontok alapján választanak párt.

(egyébként szerintem is nagyon kevés manapság az, aki ápolatlan, persze, hallottam már olyan embert leápolatlanozni, akinek egészségügyi problémája volt, szóval ki tudja, hogy mi számít ápolatlannak egy nő esetében)

2017. okt. 21. 16:12
 5/26 A kérdező kommentje:
Én nem ismerek retkes csávókat, csupán azokat akik csövesek. Soha életemben nem mozogtam retkes, ápolatlan emberek között pedig jártam már suliban, egyetemre, és jó néhány helyen dolgoztam. Nagyon fura, hogy az ápoltságba takaróznak.
2017. okt. 21. 16:13
 6/26 A kérdező kommentje:

5

Esetleg ha valaki nem hord legújabb divatú cuccokat és nem jár hetente fodrászhoz az már ápolatlannak számít az ő szemükben vajon?

2017. okt. 21. 16:14
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Le is smároltad ezeket a pasikat?

Közel volt az arcod a csupasz ágyékukhoz?

2017. okt. 21. 16:15
 8/26 AchromaticSmarties ***** válasza:
51%
Egy-két hete volt egy kérdés a nagy wc utáni seggmosásról, ami alatt fel voltak háborodva a nők, hogy hogy lehet ilyet elvárni, miért nem elég kitörölni... 😁
2017. okt. 21. 16:25
 9/26 anonim ***** válasza:
23%
Mert hazudnak. Náluk a ronda egy kategória az ápolatlannal.
2017. okt. 21. 16:31
 10/26 A kérdező kommentje:

9

Én ezt tudom, de miért gáz számukra ezt beismerni? Ezt nem fogom megérteni soha...

2017. okt. 21. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!