Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért mondják azt, hogy az a legfontosabb, hogy egy pasi legyen ápolt?
Nézd meg a fogaikat.Rothadó fogsor, bűzös lehelet, már 3 méterre is érezhető.Milyen lehet a farka pl.?
Erről az oldalról is volt"szerencsém" megismerni egy tagot.Nem volt rossz külseje, de a fogai és a szabad levegőn is pár méterre is érezhető szájszag vitt mindent...
Mert a reggeli zuhanyzás nem egyenlő az ápoltsággal.
Tisztálkodás alap, de utána is van dolgod a testeddel, használj dezodort pl- ismerek olyan pasit aki miután büdösre izzadja magát ken fel dezodort-, jussunk már el oda, hogy nem nemnormális ha a hámlástól fehér a böröd, igenis a pasik is krémezzék a bőrük, hogy a fogmosás is alap dolog, hogy a kilométeres börkeményedés sem egészséges meg vonzó, hogy a körme is legyen tiszta.
23
Értem.
Na és ha nem tökéletesen szabályos a fogsora, hanem picit csámpás? Ápoltságba az is beletartozik, hogy fogszabályzót tetet? Vagy ha kicsit ferde az orra, akkor menjen el műtétre? És hasonlók?
Nem nekem szólt, de nem tartozik bele. Itt már csak drámázol.
Ezek már egyéni dolgok. Nekem pl. nem tetszik, hogy végig fogszabályozták a tinikoromat, és az első fogam még mindig ráhajlik picit a mellette lévőre, én ezért akarok direkthéjat felrakatni.
A nem tökéletes fogsort is lehet ápolni, nem kell rohadjon.
Ferde az orrod, attól még ne legyen tele takonnyal meg lógjon belőle a szőr... amúgy meg mindenki eldönti, hogy ezzel az adottsággal mit kezd, ha zavarja rendbe hozatja, ha nem nem.
Én azt próbáltam leírni, hogy azért mert reggel zuhanyzol, nem leszel ápolt, max tiszta, és attól nem leszel piperkőc, ha használsz testápolót, hogy vágod a körmöd, nem retkes a kezed/körmöd, hogy a lábadon nincs bőrkeményedés... hogy a ruhád tiszta, rendezett.
Bár ezek után kiváncsi lennék neked mi a fogalmad az ápoltságról, és milyen az ápolt ápolatlan nő számodra.
23as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!