Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, a muszlim férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a muszlim férfiak tényleg nagyon féltékenyek és nehezen bíznak bennetek? Akár meg is tiltanák, hogy beszélj adott pasikkal, holott lehet csak egy barátod?

Figyelt kérdés

2018. nov. 8. 00:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
A muszlimoknál a férfi tulajdona a nő. Ezt szó szerint kell érteni. Azt kell csinálnod, amit a férfi mond.
2018. nov. 8. 07:46
 12/24 anonim ***** válasza:
64%

Még szerencse, hogy itthon nincs egy csomó olyan Feri, aki szerint az asszonynak azt kell csinálnia, amit ő mond, helye a konyhában, principiuma a gyerek szülés.

Vagy lehet, hogy már ők is muszlimok, beszivárogtak volna a sorainkba?

2018. nov. 8. 07:51
 13/24 anonim ***** válasza:
71%

Nem ismerek személyesen muszlimot, egy volt kolléganőmnek volt afgán párja (európai volt az anyja), vele nem voltak ilyen problémák. Szerintem köztük is sokféle van, attól függően, hogy az egyén mennyire ragaszkodik a hagyományaikhoz, miben nevelték.

Mellesleg magyarok között is vannak ilyen korlátozó típusok, szóval ilyenhez nem kell messzire menni.

2018. nov. 8. 09:01
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

Muszlim és muszlim között is nagy különbségek vannak. Nem lehet több millió emberre ráhúzni, hogy “olyan”, mert az a vallása, ami. Nekem török férjem van már 15 éve, aki muszlim. Ahogy észrevettem, a rokonságában eléggé eltérő személyiségű férfiak vannak.

Pl apukája főz, mos, takarít, tenyerén hordozza a férjem anyukáját

A férjem dettó, mint az apja

Az öccse egy típikus “macsó”, aki 30 évesen is kiszolgáltatja magát

A sógora egy papucs

2 nagybátyja igazi bun.kó hímsoviniszta

3 másik pedig teljesen normális, egyenjogú kapcsolatban él a feleségével.

Minden vallásban/kúltúrában vannak idióta, elnyomó pasik.

Úgy gondolom, hogy a kapcsolat elején le kell fektetni a szabályokat és következetesen be kell tartani, így a férfiből nem lesz diktátor. Ez nálam mindig működött, sosem voltam barátoktól elszigetelve, vagy valamitől eltiltva.

2018. nov. 8. 11:36
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

14 rosszul mondja, mert az én barátnőm, anyukájának, a húgának, az öccsének a szobatársa hallotta egyszer, hogy a muszlimok minden nőt burkában járatnak, és tevéért adják veszik!

Nekem higgyetek, én jobban tudom! Hallottam!

(meg a TV-ben is ezt mondták!!!4444!!!!!!)

2018. nov. 8. 18:09
 16/24 A kérdező kommentje:
Hát figyu, nekem életemben eddig 2 muszlim férfival volt dolgom, az egyiket első találkozó után letiltottam, mert már a telefonomat akarta ellenőrizgetni meg megtiltani, hogy bárki más legyen az életemben(első tali után!), a másik pedig a fent leírt eset. Nem hiszem, hogy a véletlen műve lenne ez az egybeesés, eddig más nemzetiségű férfival nem volt ilyen gondom soha.
2018. nov. 8. 22:53
 17/24 anonim ***** válasza:

:D

Értem. Tehát, ha 2-ből 2 ilyen, akkor millióból millió is. Oké. Ahogy gondolod. Minek tetted fel a kérdést, ha saját magadnak megválaszoltad?

2018. nov. 9. 06:05
 18/24 anonim ***** válasza:
#12 Valóban nincs, legalábbis nagyon kevés. Viszont a gyerekszülés valóban a nő feladata, mivel mi férfiak egyelőre még nem vagyunk képesek rá ;)
2018. nov. 9. 07:39
 19/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, ahogy érzed, csak ne lepődj meg, ha fehér keresztény magyarok között is találsz ilyet.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2018. nov. 9. 08:13
 20/24 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam, hogy minden muszlim ilyen lenne. De arra már tudok következtetni, hogy abban a kultúrában általában hogy bánnak a nőkkel.
2018. nov. 9. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!