Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha az egyik barátotok azzal a lánnyal van akivel ti nemrég kavartatok, akkor féltékenyek lesztek, rosszul esik?
Nem volt semmi járás,csak találkozgatás,csók..
Az *X* fiú kissé kicseszett a lánnyal.. a lány egy hétre rá megismerte a fiú egyik legjobb barátját *Q*. A fiúnak is tetszik,és a lánynak is tetszik a másik. Ha ellesznek csók,chatelés,akkor a fiú *X* féltékeny lesz a barátjára *Q*-ra?.
Hát lehet hogy konzervatív vagyok de én pl pont azért nem jöttem össze egy lánnyal akivel simán meglett volna a biztos kapcsolat és nagyon tetszett is mert tudtam,hogy a legjobb barátomnak is tetszik.Mondjuk mondhatnám,hogy szokja meg,nyelje le meg ilyenek de ettől azért az ő számára komolyabb volt,megszakadt volna a szíve az tuti.Szerintem még öngyilkos is lett volna de hogy ne kalandozzak el a témától csak annyit,hogy szerintem a haverodnak tiszteletben kell tartania ha egy nagyon jó volt barátnődről van szó neked meg azt kell mérlegelni,hogy ha látod,hogy jól meglennének egymással akkor inkább törődj bele és ne okozz lelkiismeret furdalást a barátodnak.Fájni fog lehet,de vágj jó képet hozzá.
Viszont amit mondtál az nem látszik ilyen komoly esetnek tehát szerintem "X" csak szimplán irigy,és egyből elfelejtené a következő csajjal a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!