Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most barátzónának tekinthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most barátzónának tekinthető vagy tényleg megfogtam az Isten lábát ezzel a nővel?

Figyelt kérdés

Nehéz eldönteni. Gyakran beszélünk/találkozunk és szeretnénk megismerni egymást mélyebben, a harmadik találkozó alkalmával elhúzta a kezét, azt mondta, hogy az előző kapcsolata eléggé megviselte és lassabban akar haladni az ismerkedési fázisban, szeretne mélyebben megismerni mielőtt belemegy egy kapcsolatba.

Miből lehet leszűrni, hogy barátzóna vagy nem? Vagy ilyen nem létezik? A lényeg, hogy látom rajta, hogy ő is kedvel és szeretné. Mondta, hogy ehhez idő és közös programok kellenek, hogy "összemelegedjünk".

Biztosan vannak olyan esetek, melyben hosszú ismeretség után jönnek össze a felek, pl. egyik barátom is 10 hónap 'haverság' után jött össze a párjával.

2018. nov. 7. 07:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó vagyok: 7-es válaszolóra gondoltam:)
2018. nov. 7. 09:38
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam rá, hogy én is bevetem ezt a nyomulós stílust, csak akkor meg ott a veszély, hogy elveszítem és soha többé nem áll velem szóba.
2018. nov. 7. 09:42
 13/19 A kérdező kommentje:
Az meg a másik, hogy én nem szexet akarok elsősorban, hanem érzelmes, komoly kapcsolatot.
2018. nov. 7. 09:43
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha érdekled őt, akkor nem veszíted el azzal, hogy határozott vagy. Még ha erre is fogná, akkor sem ez lenne a valódi ok. Amúgy meg nincsen érzelmes, komoly kapcsolat szex nélkül, ez is része annak.
2018. nov. 7. 09:53
 15/19 A kérdező kommentje:

Ezt nem úgy értettem, nyilván kívánom a szexet egy olyan nővel, akivel jól összepasszolunk, csak nem ez az elsődleges cél számomra az ismerkedésnél, inkább az érzelmek azok melyek sokat jelentenek. Ebből sajnos nem volt sok az utóbbi kapcsolataimban.

Eddig minden olyan kapcsolatom hamar véget ért, ami úgymond a "nagy könyvben megírtak" szerint történt: általában első-második randira kézenfogás, aztán a végén csók, heti 2x-3x találkoztunk elmentünk programokra közösen, de mindegyik kudarcba fulladt éppen azért mert megismertem azalatt a rövid idő alatt. És ha már ismertem volna korábbról, meg sem fogtam volna a kezét!

Szóval egyfelől átérzem, hogy miért akar várni, másfelől meg szokatlan, de én úgy vagyok vele, hogy rá megéri "várni" és jobban megismerni.

2018. nov. 7. 09:59
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Ez rohadtul nem az isten lába. Adott egy lelkisérült nő, akit szórakoztatsz, pesztrálsz, és tömöd a kis ego puttonyát, cserébe semmit sem ad... mitől olyan jó nő ez??

Ez perc energiát nem fektetnék bele.

Ne te vívd meg az ő harcát.

Én kukáznám a nőt azonnal.

Pff...

2018. nov. 7. 10:49
 17/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell nyomulni, és erőszakos se legyél.

Egyszerűen kérdezz rá, hogy mit érez.

Vagy mondd meg, hogy részedről mindig ilyen komolyan gondolkodó nőre vártál, a külseje is lenyűgöz, és szívesen vársz rá, de ha ez a vonzalom nem kölcsönös, és részéről sose lesz több barátságnál, akkor legyen veled őszinte.

Ezt azért már pár randi után igenis lehet tudni. A szerelemhez idő kell, de a fizikai vonzódás vagy rögtön megvan, vagy sose lesz.

2018. nov. 7. 11:31
 18/19 anonim ***** válasza:
63%

Ha nem enged közel magához, akkor hogy gondolta, hogy jobban megismerd? Mert találkákkal tényleg csak baráti alapon lehet. Párkapcsolatban és lakva ismeri meg az ember a másikat, nekem ez a véleményem.

Kérdezd meg tőle konkrétan, hogy mit szeretne. Egy barátot aki átsegíti a szakításon, vagy egy valódi párkapcsolatot?

Én is azt gondolom, hogy még nem teljesen van túl az előző kapcsolatán.

Ha kimondták hogy vége, túl kell lépni. Ha annyira megviselte hogy azt se engedi hogy megfogd a kezét, akkor érzelmileg még nincs túl rajta.

2018. nov. 7. 13:11
 19/19 anonim ***** válasza:
59%

Ha gyakran beszélgettek és talalkozgattok, akkor mar tzdnua kellene, hogy mit akar tőled.

Az egy dolog, ha neki idő kell kiheverni az előző kapcsolatát, viszont egy másik dolog, hogy EZ meg így nem mutat sehova.

Nem nyomulósan vagy számonkérően, de nyíltan és egyéetelműen kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne, mert te úgy érzed, hogy ez nem alakul semerre.

2018. nov. 7. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!