Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mivel fogjátok vissza magatokat, ha nagyon kívánjátok a másikat, de még nincs itt az ideje?
Nem tudom, nekem ez 22 évesen màr alap dolog volt, ha kívànok valakit, lefekszem vele.
De ha te húzni akarod feleslegesen az időt, akkor nyúlj magadhoz.Ha màr ilyen hülye vagy...
Mondom ezt tőled tizenévvel idősebben.
Nálam sosem volt olyan, hogy nincs itt az ideje. Ha valakit nagyon kívánok és a vágy kölcsönös, akkor engedtem neki, mert semmi értelme visszafogni magam. Néha próbálkoztam azzal, hogy nem szőrtelenítettem, ez volt, amikor nekem elég hátráltató tényező volt, de nem mindig. Esetleg próbálkozz meg ezzel te is, hátha nálad beválik.
Azért 22 évesen 4 találkozás után nem értem, miért lenne ez "elsietve". Ha valaki csak dugni akar, az úgyis csak dugni fog akarni, ha előtte 500x találkoztok, ha meg könnyűvérűnek tartana pusztán emiatt, az meg menjen is isten hírével.
Szerintem is simán lefeküdhetsz vele.
De ha húzni akarod, akkor a randi napján ne szőrteleníts. :D Az biztos megfékez az első alkalomnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!