Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mivel fogjátok vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mivel fogjátok vissza magatokat, ha nagyon kívánjátok a másikat, de még nincs itt az ideje?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és randizgatok egy sráccal (eddig 4x találkoztunk), iszonyatosan kívánom de vele nem szeretném elsietni a dolgot. Vannak bevált módszereitek, hogyan fogjátok vissza magatokat? Mire gondoltok stb...? Sajnos ez nem az erősségem.

2018. nov. 2. 14:48
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Maszti
2018. nov. 2. 15:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban nem akarod elsietni, akkor ne maradjatok túl sokat kettesben, inkább aktív programokat csináljatok együtt, sőt a hosszas csókolózásba se merüljetek.
2018. nov. 2. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
12%

Nem tudom, nekem ez 22 évesen màr alap dolog volt, ha kívànok valakit, lefekszem vele.

De ha te húzni akarod feleslegesen az időt, akkor nyúlj magadhoz.Ha màr ilyen hülye vagy...

Mondom ezt tőled tizenévvel idősebben.

2018. nov. 2. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam sosem volt olyan, hogy nincs itt az ideje. Ha valakit nagyon kívánok és a vágy kölcsönös, akkor engedtem neki, mert semmi értelme visszafogni magam. Néha próbálkoztam azzal, hogy nem szőrtelenítettem, ez volt, amikor nekem elég hátráltató tényező volt, de nem mindig. Esetleg próbálkozz meg ezzel te is, hátha nálad beválik.

Azért 22 évesen 4 találkozás után nem értem, miért lenne ez "elsietve". Ha valaki csak dugni akar, az úgyis csak dugni fog akarni, ha előtte 500x találkoztok, ha meg könnyűvérűnek tartana pusztán emiatt, az meg menjen is isten hírével.

2018. nov. 2. 15:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Amúgy meg szerintem inkább az a hülye, aki az összes körülmény ismerete nélkül lehülyéz valakit, ráadásul ha jól értem tizenévesen ;)
2018. nov. 2. 16:00
 6/9 A kérdező kommentje:
*Bocs, látom félreolvastam. Bár a kor ismerete sem változtat a véleményemen :D
2018. nov. 2. 16:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is simán lefeküdhetsz vele.

De ha húzni akarod, akkor a randi napján ne szőrteleníts. :D Az biztos megfékez az első alkalomnál.

2018. nov. 2. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:
De minek húzni az időt?
2018. nov. 2. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Arany drága bogaram! Ha iszonyatosan kívánod, akkor mi a búbánatos nyuszibogyót tudnál elsietni? Ha valóban ennyire kívánod, az azt jelenti, hogy ő az a pasi, aki kell neked. Ő az a pasi, aki el tudja venni az eszedet. Tehát átment vizsgán! Nem kell újabb és újabb pótvizsgára utasítanod.
2018. nov. 3. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!