Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért tiltakozik hogy neten ismerkedjen meg a párjával?
Jó párszor olvastam itt az oldalon,hogy a szingli nők nem szeretnének neten megismerkedni a leendő párjukkal.
De vajon miért nem szeretnének neten ismerkedni?
Azért mert neten több száz kanos pasi rájuk ír és nehéz kiválasztani a több száz jelentkező közül az igazit?
Vagy mert a neten nincs meg a kémia és nem tudják hogy hogyan is viselkedik személyesen az illető?
Vagy mindig jobbat és jobbat keresnek vagy mert ciki volna a barátnőknek azt mondani,hogy úgy ismerkedtek meg hogy jobbra húzták egymást Tinderen?
Sose szerettem katalogusbol vasarolni, szeretem "megtapogatni az arut" mielott megveszem.
Nincs romantika, eroltetett, az online szemelyiseg nem valodi, csak az amit magadrol hiszel, konnyu szerkeszteni a valaszokat, nem erzem az illatat a ferfinak,
nem is bizom a neten levo ferfiakban, lustanak gondolom oket, konnyu otthonrol csak irogatni, meg felhivni se tudnak,
nincsenek azok a pillanatok amikor eszreveszitek egymast, amikor azon gondolkodtok, odakoszonjetek, amikor latjatok, hogy kozelit es tuti, hogy azert, hogy elhivjon valahova.
Miert akarnek egy email bip-et ez helyett?
Miert akarnek otthon ulni a laptop elott, ahelyett, hogy eljem az eletemet?
Jaj emberek, komolyan ilyeneket írtok a 21. századi netes világban? Ez nektek szólt első két válaszoló!
Az internet egy lehetőség arra, hogy elkezdődjön valami és utána jöhet a folytatás személyesen.
Nincs romantika, erőltetett beszélgetés, " de utàn bukhat az egész a beszédstílus intelligencia külső stb.dolgok azaz az egész kisugárzáson ,vagy ha még azzal nincs is gond,akkor a mélyebb emberi tulajdonságokon,a jövőképen,ès a párkapcsolathoz való hozzáàlláson"????
Ezért nem kell hónapokat tölteni azzal, hogy beszélgess egy adott illetővel. Elég pár nap, vagy pár hét, és akkor jöhet a személyes tali, ha mind a kettőtöknek megfelel.
Meg ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő párt magunknak, ahhoz eleve tudni és kéne nagyon pontosan, hogy kit keresünk. Ehhez meg önismeret is szükséges. Meg persze, sok keresztkérdés, amit a másiknak felteszünk.
Én páromat neten ismertem meg. 4 és fél évig 200 km-es távkapcsiban voltunk. Minden a ketten komolyan gondoltuk és tavaly decemberben már összeköltöztünk.
Az eszem megáll egyébként az olyan álszent szövegeken, hogy a neten mindenki hazudik, meg lehozhatja a csillagokat is az égről.
Lányok, amiket itt felsoroltatok, azok mind személyes ismerkedéskor is megtörténhetnek, hogy pl. később derül ki, hogy akivel ismerkedsz, az egy par.aszt, egoista..stb.
Mert ugye régen az jobb volt, ha újságos társkeresőn keresztül ismerkedtek az emberek, és akkor ott még fénykép se volt!
Annyival könnyebb ez a világ, csak sokan besz..rnak tőle és nem hiszik el, hogy ez tényleg ennyire egyszerű lenne.
Ok, utolso, milyen kep jelenik meg a fejedben, ha azt mondom, hogy
szoke vagyok, kek szemu, jogazom, biciklivel jarok iskolaba, hetvegenkent hegyet maszok es blogot irok.
Tudom, hogy fenykep is vana vilagon, de ugyanugy van smink, filterek, elonyos oldal, stb
A hugom exferje azt irta a profiljaban, hogy fallabdazik. kiderult, hogy eleteben ketszer!
Az a gond a netes ismerkedessel, hogy a sajat kepzettarsitasaidat viszed a randira es persze, hogy az esetek 90%-ban csalodas a vege.
Amit mondasz es amit tenylegesen csinalsz az eleg surun annyira tavol all egymastol!!
Ez nem 21. szazad hanem egyszeru emberi termeszet.
Es nincs olyan, hogy tavkapcsolat, max volt egy chat partnered 4 evig.
Es kivetelek mindig vannak.
"Es nincs olyan, hogy tavkapcsolat, max volt egy chat partnered 4 evig."
Ostobaságodat legalább ne reklámozd!
Nemcsak skype-oltunk (a chat elavult fogalom, bocsika!), hanem találkoztunk is SZEMÉLYESEN, amikor csak tudtunk.
Ha szerinted, te nagyon okoska, nincs távkapcsolat, akkor az mi, amikor egy párnak az egyik tagja kimegy külföldre dolgozni és jó pár évig kb 1000 km választja el őket? Az nem távkapcsolat? Akkor mi?
Ja és ha azt feltételezd mindenkiről, hogy hazudik a neten, akkor ergó te is csak hazudsz, és gerinctelen f..reg vagy. Ennyi.
Az őszinte nyílt emberek, akik nem hazudnak, azok soha nem feltételezik azt mindenkiről, hogy hazudnak.
Skype? Ja, az nem elavult ugye?
Manapsag mar facetime van meg snapchat.
Latom nagyon telibetalaltam mert jol felhuztad magad.
chat
/tʃat/Submit
verb
1.
talk in a friendly and informal way.
"she chatted to her mother on the phone every day"
synonyms: talk, gossip, chatter, chitter-chatter, speak, converse, have a conversation, engage in conversation, tittle-tattle, prattle, jabber, jibber-jabber, babble, prate, go on, run on; More
noun
1.
an informal conversation.
"he dropped in for a chat"
synonyms: talk, conversation, gossip, chatter, chitter-chatter, heart-to-heart, tête-à-tête, powwow, blether, blather;
A partner meg talan egyertelmu.
Es te ne hangoztasd az ostobasagodat, mert latszik, hogy nem is ertetted, hogy mirol beszelek.
Nem hazugsag, hanem az emberek azt hiszik, hogy ismerik onmagukat.
Hogy egy egyszeru peldaval eljek.
Egy csaj kisminkeli magat, megcsinalja a hajat,pushup melltartot vesz fel, aztan fenykepezi magat a legelonyosebb pozokban es elhiszi magarol, hogy milyen csinos. Hazudik? Nem.
Viszont, ha a leendo partner meglatja smink nelkul, a 2 het chateles utan (bocsi, regimodi vagyok, nekem ez mar chateles marad) akkor csalodni fog!
Es ha neked az kapcsolat, hogy Skype-on beszelgetsz valakivel, o ja bocsi, elfelejtettem, hogy SZEMELYESEN is talalkoztatok. Hanyszor, gondolom minden hetvegen hazajart.
tok mindegy. Egy ujabb idi ota vagy, aki nem viseli el, hogy masnak mas velemenye van, mint neked.
Es ha ennyire feszult vagy, akkor szolj mar a parodnak, hogy dugjon meg rendesen, csodakat muvel.
Talan menni fog Skype-on keresztul is.
:D
Drágaság, egy éve már lassan, hogy összeköltöztünk, le is írtam, de ne zavarjon téged. Ezért nem is kommunikálunk már interneten így.
Ha szerinted nincs távkapcsolat, akkor a fogalom miért létezik. Vagy szerinted, akik szeretik egymást, de van közük pár száz km, az milyen kapcsolat?
Attól, hogy szerinted nincs távkapcsolat, az csak a te fejedben egy téves elképzelés.
Csak a csalódottság szól belőled. Egyáltalán megfogalmaztad már valaha nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnél magadnak? Van most párod? Ő teljesen megfelel az elvárásaidnak?
És ha a társkeresőktől nem félnél, és talán lehetőséget adnál neki újra, akkor talán gyorsabban megtalálnád a párod, ha még nincs.
"Azért mert neten több száz kanos pasi rájuk ír és nehéz kiválasztani a több száz jelentkező közül az igazit?"
Nem nehéz válogatni. Aki bemutatozásként a farkát küldi vagy szexuális ajánlatokat tesz, esetleg 5 helyesírási hibával sikerül leírnia egy 3 szavas mondatot, annál fel sem merül, hogy őt válasszam és így egyből ki is zártuk a jelentkezők kb 3/4-ét. Én pl azért nem szeretek neten beszélgetni, mert utálom a small talkot, a felszínes témákról való csevegést. A tartalmas beszélgetéseket szeretem, amiből úgyis kiderül, hogy milyen ember a másik, mi a hobbija, az érdeklődési köre. Ha nem a dögunalmas, standard kérdéseket kérdezgetem végig valakitől neten, hanem azt, ami tényleg érdekel, arra az emberek többsége nem tud reagálni, mert valljuk be, a legtöbb ember végtelenül egyszerű, passzív (ezt a nőkre mondjátok mindig, de a férfiak is ugyanilyenek) és unalmas. Van, aki egyből letilt vagy csak nem válaszol, van, aki nyomja a sablon udvarias dumát ("igen", "értem", ":)"), van, aki agresszívan reagál, a legritkább esetben lehet valakivel kölcsönösen tartalmasan beszélgetni (az ilyen emberekkel évek óta tartó barátságok alakultak ki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!