Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismerkedtem egy aranyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LACIKA1990 kérdése:

Megismerkedtem egy aranyos lánnyal. Ilyenkor az őszi hónapokra milyen randi helyszíneket javasolnátok?

Figyelt kérdés

Értelmes válaszokat kérnék please..

Lányok, hölgyek a véleményetekre, ötleteitekre lennék kíváncsi. (Én ilyen kastély-látogatós programra gondoltam első ízben.)

#randi #helyszín #programok kettesben
2018. okt. 24. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az is jó. Vagy csak elmenni valamilyen fesztiválra, onnan elsétálni az őszi erdőbe, rúgdosni a faleveleket és hemperegni bennük, miközben forrócsokit vagy forralt bort szürcsölgettek a kürtőskalács majszolása közben.
2018. okt. 24. 20:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ahogyan az előző mondta, tehát ilyen fás sétányos helyekre. Persze az időjárás előrejelzést nézzétek meg előtte, hogy száraz időben menjetek.
2018. okt. 24. 20:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kastélyba akkor menjél vele, ha van szép nagy kastélykert is.
2018. okt. 24. 20:34
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Hapsiként írom, hogy az tök jó + ilyenkor még hangulatos valami forró ital kávé/tea/forralt bor amit vagy megisztok valahol esetleg visztek termoszban és valami szép háttér előtt elszürcsölitek kedélyesen elcseverészve.

32/f

2018. okt. 24. 20:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Zárcsökkemtés!!! Megelőztél. :)

Ugyan ezt akartam tanácsolni, hogy menjenek erdőbe sétálni és csoszogjanak

az öszi falevelek közt. Igaz a forró csoki helyett teát akartam írni :)

Szerintem ez egy szuper program.

2018. okt. 24. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
15%
A kocsi hátsó üléséért is sokan odavannak.
2018. okt. 24. 20:39
 7/11 anonim ***** válasza:
63%

Azért ha elképzelem, hogy néz ki egy párocska az után, hogy falevelek közt hempergés közben forrócsokit fogyasztott...xDDD

32/f

2018. okt. 24. 20:41
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
#7: S mellé Erek Chio is lesz, az új chips.😁
2018. okt. 24. 20:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Legalább egy megyét írhattál volna...

A hosszú hétvégén Csókakőre mentünk. Gyönyörű a kilátás a várból, és ingyenes a belépő.

Menjetek kürtös kalácsot enni, forralt borozni.

Lassan jönnek az adventi vásárok.

Hívd el korizni, lassan nyitnak a pályák.

Menjetek el vonattal egy romantikus városkába.

Vidd el bobozni Visegrádra. Vagy kalandparkba.

Nézzetek meg egy arborétumot, japán kertet, vagy kastély parkot.

Utazzatok el Tihanyba, ilyenkor is gyönyörű a Balaton környéke.

Vidd el sétarepülésre. Budaörs környéke is ezer színben úszik, fentről még szebb.

Eger, Lillafüred, Pécs, Sopron...

Vagy simán fogtok két biciklit, egy piknik kosarat, forralt bort termoszban, és elmentek csak úgy valamerre. Persze nem első randin...

Forró tea, sütőtök, sült gesztenye, fondü, forró csoki: ezek mind részei az őszi romantikának. Nem kell hozzá étterembe menni.

2018. okt. 24. 20:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Jó ötleteket írtatok. Hasonló elképzeléseim voltak nekem is, de mindenképp szerettem volna tanácsot kérni. 🙏 Fel kell térképeznem a környékünket. Lehet, hogy egy távolabbi hely még korai lenne. Nem tudom. Szégyen ide, szégyen oda kicsit tapasztalatlan vagyok a randizásban, mert egy kapcsolatom volt eddig, az is 8 évig tartott. Viszont elképesztően aranyos, kedves a lány, és nem szeretnék semmit sem elrontani.

És valóban elfelejtettem kiírni a megyét. Igaz. Csongrád megyében élek. A lány Bács-Kiskun megyében él.

28 Fiú vagyok

2018. okt. 25. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!