Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyos vagyok. Mit csináljak?
Egy ideje randizgatom egy lánnyal, de még eléggé az elején tartunk. Amikor találkozunk minden rendben, napi szinten legalább messengeren beszélgetünk. Szerencsére nem nekem kell mindig írnom, sokszor ő keres engem. Nem a problémáit zúdítja a nyakamba, hanem értelmesen beszélgetünk. (Ügyelek, hogy ne barátként tekintsen rám, különben már rég otthagytam volna.)
Azonban 4-5 alkalommal amikor írásban beszélgettünk azt írta nekem, idézem "aranyos vagy!". Ugyan ezt ilyen bókféleségekre írta, szóval nem csak úgy a vakvilágba, de akkor is megszomorított vele. Szerintetek esélytelen minden próbálkozás, vagy ne adjam fel?
Fiúk tapasztalatait, lányok véleményét szívesen meghallgatnám!
21f
Szerintem ő nem úgy érti, hanem mert tényleg kedvesnek, rendesnek tart.
Ha a kezedbe akarod venni a dolgot, akkor válaszolj valami olyasmivel, hogy "nem vagyok aranyos, én egy férfi vagyok. te vagy az, aki aranyos vagy:)". nyugodtan vissza lehet neki szólni, a lányok a határozott pasikat szeretik.
Álljon meg a menet. Mi az hogy egy ideje randizgattok? Hány randitok volt?
Normális esetben az első, ritkábban a második randi környékén szokott csók lenni (felnőtt, nem szűz emberek közt). A férfi kezdeményezi a csókot a nőnél. Nálatok?
Ha én aranyos vagyot írok valakinek akkor oda vagyok érte :) ez nem rossz jel
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!