Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az alacsony fiúknak (160-165)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony fiúknak (160-165) tényleg ennyire nehéz szép és aranyos barátnőt találniuk?

Figyelt kérdés
Ennyire nagy hátrány, hogy nem magasak? Csak azért kérdezem, mert nekem pont a magas fiúk nem jönnek be. :)
2017. nov. 18. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nemigen
2017. nov. 18. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Sajnos a konvenciók szerint a férfinak magasabbnak kell lennie a nőnél. Na most ezek a srácok vagy keresnek valakit a 155 centi alatti lányok közül (azért nem túl gyakori, hogy az ilyen alacsony lányok rohangálnak az utcán) vagy magában eldönti hogy őt bizony nem érdekli hogy a nő magasabb nála, ami nagyon szép, csak ehhez kell olyan nő, aki meg elfogadja, hogy a férfi lesz alacsonyabb. Ilyen párosítás sem feltétlenül gyakori, szerencsére egyre jobban elterjedőben van az ilyen "íratlan szabályok" semmibevétele.

Szóval, biztos hátrány, de a helyzet nem reménytelen...

2017. nov. 18. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Tapasztalatból mondom hogy valóban nem lesz könnyű dolgod olyan nőt találni, aki ha magassarkút vesz fel akkor is alacsonyabb lesz nálad. Sok nőnek fontos az hogy a pasijuk nála magasabb legyen minden téren. Nekem sem egyszerű ez mert én is nagyon sok csajnál próbálkoztam, de aki velem egy magas volt annak sem kellettem, mert ha magassarkút vett fel már magasabb volt nálam és szerintük ez hülyén néz ki. Persze találtam egy alacsony lányt aki magassarkúban egy magas volt velem, ő elfogadott engem, de sajnos nem tudtam beleszeretni, mert volt egy olyan modora ami nálam kizáró ok volt.
2017. nov. 18. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
Nem nehéz, hanem lehetetlen, és nemcsak szép és aranyos barátnőt, hanem akármilyen barátnőt.
2017. nov. 18. 16:59
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Párom 166 cm, kb. 17 éves kora óta nagyjából mindig volt hosszútávú kapcsolata.

Exem 165 cm volt, én voltam a második barátnője (33 év alatt), de másfél év után már gyűlöltem magamon mindent, mert beszólt mindenért.

Nem magasságfüggő a dolog, aki frusztrált meg savanyú, az lehet 180 centi, sem kell a kutyának sem.

28n (169 cm)

2017. nov. 18. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Rengeteg ilyen ismerősöm van, egyikőjük sem sikertelen. Általában picike, aranyos barátnőik szoktak lenni, de olyan is van, akinél magasabb a barátnője és mégis évek óta együtt vannak. Párom egyik haverja 160 körül van, ragadnak rá a nők, mert baromi jófej, nyitott, okos stb.
2017. nov. 18. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy mindenkinek vagy a párja, vagy a haverja ilyen, de általában senki sincs, aki alacsony férfiként saját magáról írná, hogy nője van. Valószínűleg azért, mert ha ismerősről hazudják ezt, azzal nem nagyon lehet lebukni, míg ha saját magukat adnák ki férfinek, azzal már inkább.
2017. nov. 18. 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:
A 165-öt nyugodtan feltolhatod 170-ig, mert én ilyen magas, viszont jóképű egyetemista srácként sem volt még soha szép és csinos barátnőm. Sőt az eddigi két kapcsolatom is érdekkapcsolat volt, amelyben az exeim... hát finoman szólva is a ranglétra alján helyezkedtek el. Szegényeket persze nem akarom bántani, mert ők is hasonlóan reménytelenek voltak és így "összeillettünk" és néha tudtunk egymásnak örömet okozni.
2017. nov. 18. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!