Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen párt akar magának? (belső értékek)
Szorgalmas, segítőkész, rendszerető, nyugodt, kedves az emberekkel, átgondolt viselkedés, nem irígy, nem képmutató, gondol a jövőre és tesz is érte, nagyvonalakban ennyi,de persze van sok apróság még ami bejön egy nőben.
F35
#5 jelen :D
Legyen szarkaztikus, csipkelődő, Érzékeny de aranyos és kedves is. Intelligens, lehessen vele beszélgetni komolyabb dolgokról is de jó ha tud gyerekes is lenni.
Igazából semmilyet, mert nem szeretnék kapcsolatot. De ha szeretnék, akkor....
Spontán, kalandvágyó (nem szexuális értelemben) legyen, aki nem akad ki sem azon, hogy "ja amúgy holnap repülünk Olaszba, vettem jegyeket", sem azon, ha én egyedül szeretnék utazgatni. Aki nem néz le az álmaim/céljaim miatt, nem aggodalmaskodik feleslegesen, tájékozott, kíváncsi, nyitott. Plusz pont, ha nem szeretne gyerekeket, illetve ha tud főzni, és nem ítél el engem, amiért én lányként nem tudok. Ezen kívül fontos, hogy mindig, minden körülmények között legyen őszinte, és inkább szakítson, minthogy megcsaljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!