Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes egy olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egy olyan pasival ismerkedni, akinek van baratnöje?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, nagyon bejön, én is neki. Irogatunk, tök jól kijövünk csak van egy kis bibi. Két éve van barátnöje, ugye elmondása szerint, nem jó a kapcsolatuk, és lassan szakítani szeretne vele. Nem kérnék, olyan kommenteket, hogy csak azt akarja, mert az úgyis hamar kiderülne, meg olyat se, ha vele megteszi, megteszi velem is. Szeretnék tapasztalatokat kérni, akinek volt ilyenbe része, hogy merre is alakult a kapcsolatuk. 24/L
2018. okt. 17. 10:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
96%

Normálisan próbàlok válaszolni, lassan 40 év tapasztalattal.

Arra minden pasi képes, hogy pár hétig előadja magát, amíg bejut a bugyidba.

Ha ismerni akarod a valódi énjét, nézd meg, hogy bànik a barátnőjével, aki régóta vele van. Ilyen az igazi arca: hazudik, hűtlen, gyáva szakítani.

Gondold végig, hogy tényleg ez-e a legjobb pasi, akit te össze tudsz szedni, és illik-e hozzád.

2018. okt. 17. 11:31
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

"Két éve van barátnöje, ugye elmondása szerint, nem jó a kapcsolatuk, és lassan szakítani szeretne vele."

Isten! Gyere le!

2018. okt. 17. 11:58
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem igen, foglalkozz vele. Ha felmerül benned ez a kérdés akkor egymásnak teremtett titeket az ég. Nagyon összeilletek. Ha összejöttök akkor ezzel mindenkinek jót tesztek. A pasi barátnője megszabadul egy ilyen féregtől és normális kapcsolatot tud létesíteni. Te addig sem hülyítesz olyan férfiakat akik tartós, hű partnert keresnek.
2018. okt. 17. 12:12
 14/24 anonim ***** válasza:
45%

Nem.

Én belestem ebbe a hibába, és olyan lánnyal ismerkedtem, akinek van barátja.

Hamis ábrándokat kergettem, amikor azt gondoltam, hogy velem akar majd lenni, és szakít a barátjával értem.

Túlságosan megszerettem, túlságosan közel engedtem magamhoz, túlságosan ragaszkodtam hozzá, emiatt pedig nagyon nehéz volt meggyőznöm magam arról, hogy hagyjam és ne zaklassam tovább annak ellenére, hogy ő bevallotta, hogy sose fog tudni rám "úgy" tekinteni, és csak barátok lehetünk. De annyira szeretetéhes vagyok, hogy még ennek ellenére is égett bennem tovább a remény lángja. Teljesen úgy éreztem, hogy nekünk dolgunk van az életben, és nem fejeződhet be így. Túl sok véletlen övezte a kapcsolatunkat.

Még most is úgy gondolom, hogy még nem végeztünk egymással, de gondoltam ezt már korábban is, aztán azóta se történt semmi, szóval valószínűleg ez nem jelent semmit. Majd az idő segít. Bár nem érzem, hogy egy jottányival is jobb lenne most, mint pár hónappal ezelőtt, amikor még beszéltünk. Maximum az önérzetemnek jobb, de amúgy nagyon rossz érzés, hogy ennyire eltávolodtunk egymástól annak ellenére, hogy ő nekem nagyon fontos volt és mindig az is marad. Nem számít, hogy ő mit gondol rólam. Én a mai napig úgy érzem, hogy nem véletlenül ismerkedtünk meg.

2018. okt. 17. 12:36
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen.

"nem jó a kapcsolatuk, és lassan szakítani szeretne vele."

Ilyen nincs. Vagy szakít vele vagy nem. Ha komolyan gondolná, akkor nem húzná az időt és viszonyulna az irányodba is.

Vagy csak "azt" akarja, vagy kivárásra játszik, fél, hogy 2 szék közé esik, nincs gerince vállalnia a kialakult szituációt, tőled várja, hogy biztosra alakuljon, addig nem lép.

Egyik sem vonzó lehetőség.

2szer volt ilyenben részem, fiatalabban, majd kb ilyen idősen. Mindkét esetben tisztáztam a helyzetet a barátnőmmel és szakítottunk, nem raboltam az idejét.

2018. okt. 17. 12:40
 16/24 anonim ***** válasza:
36%
8-as. a "Már nagyon régóta nem szexeltünk a barátnőmmel/feleségemmel, olyan lapos és unalmas az egész" Miből gondolod hogy ez kamu? A többségi férfitársadalom így éli a mindennapjait. Üdv a valóságban.
2018. okt. 17. 12:52
 17/24 anonim ***** válasza:
71%
"És lassan szakítani szeretne" olyan lassan lesz az drága,meg addig,amíg megnem d.g Hülye pi.sa!!
2018. okt. 17. 13:08
 18/24 anonim ***** válasza:
76%

Nem az számít, hogy mit mond.. hanem, hogy mit tesz. Jelen esetben veled flörtöl úgy, hogy van barátnője és ahelyett, hogy a kapcsolatukon dolgozna, próbálná megoldani a problémát, inkább veled enyeleg a telefonban. Lebeszéli rólad a bugyit kisanyám. Ennyire ostoba liba nem lehetsz :D de tudod mit.. azt írom amit hallani akarsz.. TÉGED SZERET! TE VAGY NEKI A NAGY Ő!!! ROHANJ A KARJAIBA! Aztán 2 hónap múlva gyere vissza rinyálni, hogy minden pasi disznó :D

24F

2018. okt. 17. 13:33
 19/24 anonim ***** válasza:
61%

Mi mindketten kapcsolatban éltünk mikor megismerkedtünk és a második randi után szakítottunk a párjainkkal, ennek sok éve már.

De általában nem megy ez ilyen "könnyen" szerintem, akár évekig is elhúzzák egyesek.

2018. okt. 17. 14:39
 20/24 anonim ***** válasza:
21%

Csak egy kósza felvetés. Aki indulatosan válaszol, vajon miért teszi.

Az igazságérzeten túl még miért háborog ennyire a lélek, érdemes lenne elgondolkodni ezen.

2018. okt. 17. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!