Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes egy olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egy olyan pasival ismerkedni, akinek van baratnöje?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, nagyon bejön, én is neki. Irogatunk, tök jól kijövünk csak van egy kis bibi. Két éve van barátnöje, ugye elmondása szerint, nem jó a kapcsolatuk, és lassan szakítani szeretne vele. Nem kérnék, olyan kommenteket, hogy csak azt akarja, mert az úgyis hamar kiderülne, meg olyat se, ha vele megteszi, megteszi velem is. Szeretnék tapasztalatokat kérni, akinek volt ilyenbe része, hogy merre is alakult a kapcsolatuk. 24/L
2018. okt. 17. 10:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%

24 évesen még ott tartasz, hogy ez kérdés?

Mindig azzal a dumával jönnek ilyenkor, hogy lassan amúgy is szakítani akarnak. Ez kamu. Ha akarna, akkor megtenné már most, mégis mire várna szerinted? Csak meg akar dugni, és ezzel a szöveggel próbál megszerezni. De komolyan egy 24 évesnek ezt még magyarázni kell? Ennyire nem lehetsz naiv.

A másik pedig, hogy hogy tudsz egy ilyen pasival egyáltalán leállni? Nem gondolod, hogy egy álszent görény? Mondjuk, ha ez neked alapból nem kizáró ok, akkor pont olyan hulladék vagy, mint ő.

2018. okt. 17. 10:56
 2/24 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos nincs tapasztalatom, de a batárnős pasik átlagához tartozik. Elég béna csajozós szöveg, hogy "bocs, szivi van barátnőm, de a kapcsolatunk haldoklik..." Ez elég ócska.

Nos én a magam részéről kerestem egy olyan férfit aki helyén tudja a kezelni a kapcsolatait. És lám, sosem kellett attól félnem, hogyha valami nem happy akkor keres mást a kapcsolatunk alatt. A problémákat mindig megoldjuk. Nem a szőnyeg alá söpörjük.

Egyik volt szobatársam bekapta ezt a szánalmas mantrát... hát mondjuk, hogy ő nem tudod róla, hogy "haldoklott" a kapcsolatuk, csak arra ébredt, hogy a srác már mással vigyorog a bulifotókon.

Nem jó ajánló levél se férfinak se nőnek, ha azzal kezdi az ismerkedést, hogy van párja de... az ilyen ember általában sosem kiáll a kapcsolatáért, hanem menekül az első apró problémánál is. (és a szörnyű a történetbe, hogy te meg azt hiszed minden ok)

2018. okt. 17. 10:56
 3/24 A kérdező kommentje:
igen, én tudom nem szép dolog, és elmondtam ezt neki is. csak interneten is utánaolvasgattam, és volt, hogy sokan így jöttek össze. csak szeretnék személyes tapasztalatokat, mivel még nemtartunk sehol. nem is találkoztunk
2018. okt. 17. 10:58
 4/24 anonim ***** válasza:
72%

“Sokan így jöttek össze”

Ja, a prolik, akiknek az is mindegy, ha az ex tesójával jönnek össze. Meg az ilyen kapcsolatok is pont úgy végződnek, ahogy elkezdődtek - megcsalással, hazudozással stb. Ha te is ilyen prolinak érzed magad, hajrá.

2018. okt. 17. 11:01
 5/24 anonim ***** válasza:
55%
LOL :D
2018. okt. 17. 11:02
 6/24 anonim ***** válasza:
80%
Egyetértve a többi válaszolóval még ez is egy gyakori hazugság tőlük: "Már nagyon régóta nem szexeltünk a barátnőmmel/feleségemmel, olyan lapos és unalmas az egész" :)
2018. okt. 17. 11:04
 7/24 anonim ***** válasza:
69%
Hajts rá mindenképpen, büdös lotyó, addig is elkerülöd a normális pasikat. Nagyon megérdemled azt a pofáraesést, amit majd ettől a féregtől kapsz (mert ez garantált), de ha egyáltalán van egy ilyen gerinctelen szardarabhoz gusztusod, akkor mást tényleg nem érdemelsz.
2018. okt. 17. 11:05
 8/24 anonim ***** válasza:
85%
Ha képes feladni a jelenlegi csaját érted, akkor készülj arra, hogy képsőbb téged is le fog cserélni nagy eséllyel másra. Ha neked ez megfelel, akkor hajrá
2018. okt. 17. 11:08
 9/24 anonim ***** válasza:
81%

Ugyanebben a helyzetben vagyok. Fontolgatom a lezárást. Nem jó másodiknak lenni,hidd el.

Hány éves?

2018. okt. 17. 11:28
 10/24 A kérdező kommentje:
persze, nekem se tetszik másodiknak lenni, egyébként a srác 22. ettöl is tartok, hogy lehet túl fiatal és még maga se tudja mit akar, mert nagyon oda van értem. egy nap felhív többször. nagyon sokat telefonálunk, és jól megértsük egymást, de tartok ettöl, ezért is lehet úgy döntök, hogy vége legyen
2018. okt. 17. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!