Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy olyan pasival ismerkedni, akinek van baratnöje?
24 évesen még ott tartasz, hogy ez kérdés?
Mindig azzal a dumával jönnek ilyenkor, hogy lassan amúgy is szakítani akarnak. Ez kamu. Ha akarna, akkor megtenné már most, mégis mire várna szerinted? Csak meg akar dugni, és ezzel a szöveggel próbál megszerezni. De komolyan egy 24 évesnek ezt még magyarázni kell? Ennyire nem lehetsz naiv.
A másik pedig, hogy hogy tudsz egy ilyen pasival egyáltalán leállni? Nem gondolod, hogy egy álszent görény? Mondjuk, ha ez neked alapból nem kizáró ok, akkor pont olyan hulladék vagy, mint ő.
Sajnos nincs tapasztalatom, de a batárnős pasik átlagához tartozik. Elég béna csajozós szöveg, hogy "bocs, szivi van barátnőm, de a kapcsolatunk haldoklik..." Ez elég ócska.
Nos én a magam részéről kerestem egy olyan férfit aki helyén tudja a kezelni a kapcsolatait. És lám, sosem kellett attól félnem, hogyha valami nem happy akkor keres mást a kapcsolatunk alatt. A problémákat mindig megoldjuk. Nem a szőnyeg alá söpörjük.
Egyik volt szobatársam bekapta ezt a szánalmas mantrát... hát mondjuk, hogy ő nem tudod róla, hogy "haldoklott" a kapcsolatuk, csak arra ébredt, hogy a srác már mással vigyorog a bulifotókon.
Nem jó ajánló levél se férfinak se nőnek, ha azzal kezdi az ismerkedést, hogy van párja de... az ilyen ember általában sosem kiáll a kapcsolatáért, hanem menekül az első apró problémánál is. (és a szörnyű a történetbe, hogy te meg azt hiszed minden ok)
“Sokan így jöttek össze”
Ja, a prolik, akiknek az is mindegy, ha az ex tesójával jönnek össze. Meg az ilyen kapcsolatok is pont úgy végződnek, ahogy elkezdődtek - megcsalással, hazudozással stb. Ha te is ilyen prolinak érzed magad, hajrá.
Ugyanebben a helyzetben vagyok. Fontolgatom a lezárást. Nem jó másodiknak lenni,hidd el.
Hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!