Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek erről? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Ez tényleg parasztság?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb haverom kezdeményezett egy lánynál az egyetemen és belement, hozzáteszem, hogy első alkalommal azt mondta, hogy meggondolja, másodszori kezdeményezésre mondott igent. A helyzet az, hogy a haver nagyon belezúgott ebbe a lányba, de főleg külsőleg, hiszen csak felszínesen ismerte.

Szóval a haver nagyon kicsípte magát, egy aránylag igényes vendéglátóhelyen beszéltek meg randit és a lány elkésett. A haverom tiszta ideg lett 10 perc után felhívott, hogy mit csináljon, telefonon nem tudta elérni a lányt, mondtam neki mindenképpen várja meg, egy fél órát kibír. A lány bő 20 percet késett, és egy barátnőjével együtt jelent meg, majd a haver szeme előtt elbúcsúztak és a másik lány elment. A haver annyit mondott a lánynak, hogy ennek a randinak már lőttek, ha akar folytatást keresse meg, de többet ne késsen és elköszönt. Lett belőle nagy sértődés a lány részéről, mondanom sem kell 1 nap múlva mindenki tudott az esetről.

Amikor beszéltem a haverommal először nem hittem el, tudtam hogy neki mennyit jelentett ez a randi, sokat beszélt róla, készült is rá.

2018. okt. 12. 09:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
A lany szolhatott volna, de az ismerosod reakcioja egyenesen ijeszto. 10 perc kesesert idegbeteg, akkor mi lesz vele a valodi problemakkor? Agyonveri a csajt?
2018. okt. 12. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
20perc és már veri a víz hogy őt "átb@$zták"? Mekkora egy nyomoronc. Igazi idegbeteg...és komolyan azt gondolja hogy a csajnak kell teperni? Érdekes.
2018. okt. 12. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

A lány helyében nem keresném többet az tuti. Ez egy hisztis pö.cs.

Nem mintha mindent el kellene tűrni no de nem tudta és nem is érdekelte a késés miértje. Legalább normális hangnemben megérdeklődte volna. Lehet, hogy a lány még elnézést is kért volna, ki tudja. Esetleg egy lazább csaj akinek fél óra ide-oda nem annyira tűnik fontosnak. Ezt meg lehet beszélni akkor, hogy neked pedig igen és máskor legalább hívjon ha így alakul. De ha rögtön kicsapja a hisztit akkor ugye erre nincs mód. Ha meg a lány jatszotta volna a hercegnőt akire várni kell akkor lehet reagálni helyzet szerint.

És miért ne jött volna odáig egy barátnővel? Mi ebben a rossz? Nem a randira jöttek ketten csak a helyszínig. Az is lehet ott valahol találkoztak véletlenül és egy irányba tartottak ezért úgy tűnt együtt jöttek. Vagy csak a lány szerette volna ha valaki tudja hová, kivel ment első randira. Lehet volt már rossz tapasztalata.

Vagyis több lehetőség van, de ez már a idő előtti hiszti miatt nem fog kiderülni.

2018. okt. 12. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:

A barátd az első randin kiderítette, hogy ettől a lánytól ő semmit nem akar. Ha neki fontos a pontosság, megbízhatóság, akkor jól tette.

Nem feltétlen súlyos jellemhiba 20 percet késni, erről nem értesíteni a várakozó felet (bár szerintem eléggé aggasztó előjel), de ha valakinél ez nem fér bele, jobb ez az elején tisztázni.

Ráadásul a hölgy semmi elfogadható indokkal nem mentette ki magát. Nem kerékbilincselték meg az autóját, nem a nagymamához kellett kihívnia az ügyeletet, nem eredt el az orra vére, ami miatt nem tudott időben indulni. Csak egyszerűen bő húsz perccet késett, és ezt nem is érezte különösebb problémának. A barátod meg igen, tehát kilépett a dologból, mielőtt bármi elkezdődhetett volna. Mindketten szabad emberek, nem köteleződtek el semmire. Hol itt a probléma?

2018. okt. 12. 19:24
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát igen, a hozzászólásokban is a két véglet fogalmazódik meg. Nem hiszem, hogy a haver fröcsögött volna, nem az a típus. Amikor rákérdeztem miért hagyta ott annyit mondott, hogy szerinte nincs meg a kölcsönös tisztelet.

Azért mondanom sem kell, hogy nem a haver kürtölte világnak mi történt, de ez már nem változtat sokat az eredményen.

2018. okt. 13. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!