Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a barátnőtök nyaggatna, hogy mutassatok képet az exeitekről, de ti nem akarnátok, de ő annál jobban erőszakoskodna? Lányok, ti is szoktátok ezt csinálni? Tök parasztság.
Mániákus, kisajátító, nárcisztikus pitsa. Az exeidre féltékeny, és azokhoz akarja hasonlítani magát.
Most szakíts, míg nem késő.
Megfordítom a helyzetet. Èn nem küldenèk a mostani pasimnak kèpet az exemről, ha kèrne akkor sem. 1. Hányingerem van az exemtől, örülök, hogy nem kell róla kèpeket nèzegetnem, vagy a pofáját lesni minden nap. 2. Ha èn kapnèk a másik fèltől az exèről kèpet biztos, hogy felhúznám magamat. 3. Nem illik, ès kèsz. Mèg beszèlni sem illik róluk, elmúlt az az idő.
Èn az előző pasimtól kaptam kèpet az exèről. Nagyon összevesztem vele, hogy mièrt tárol mèg olyan nőről kèpet, aki szètcsalta őt az èvek alatt. Ez a legnagyobb bunkóság szerintem.
Azt mondanám a helyedben, hogy mindet kidobtam.
És meggondolnám, mit akarok attól, aki ennyire agresszív kis hülye.
Az a baj, hogy ha engedsz neki, és mutogatsz képeket, akkor jön majd az, hogy ki a szebb? Az ex, vagy ő. Aztán ha udvarias vagy, az a baj, ha őszinte vagy, az a baj.
Sosem lesz vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!