Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb parasztság partnered részéről evör?
Figyelt kérdés
akár ex, akár jelenlegi, akár más...
hetero, homo, minden játszik.
2015. febr. 23. 19:17
1/10 anonim válasza:
megkérdezte tőlem hogy járunk-e és közben elröhögte magát...ő ilyen XD
3/10 anonim válasza:
Inkább undorító volt. De le nem írom....
18 WF f gamer.
4/10 A kérdező kommentje:
2. hattest gegongengingen!
a kérdésre válaszolj, plíz!
2015. febr. 23. 19:22
5/10 opened paradise válasza:
Azt mondta,hogy szeret és mindvégig szeretett.
Pff,ha tudná...
6/10 anonim válasza:
Folyton oltogatta a barátnőimet és azt mondta a nővéremnek, hogy ne féltékenykedjen, mert nem áll jól neki. (Pedig csak meg akart védeni tőle a tesóm, mert oltárinagy suttyó.)
7/10 anonim válasza:
Az exemmel mikor szakítottam 3 éves kapcsolatom után, benyögte, hogy szexeljünk még egy jót búcsúzóul, elégítsem ki magam rajta...
Kicsit sem az ugrott be hogy mekkora egy k**va ><
21/F
8/10 PearlDiver válasza:
Megcsalt egy random sráccal, részegen.
9/10 anonim válasza:
"Csak arra vagy jó, hogy a fa$zomat sz0pjad."
(3 hónap hónap hülyítés után kidobtam, mert meguntam a dolgait, ez ezután hangzott el.)
Másfél év elteltével csodálkozik, miért nem vagyok rá kíváncsi...
10/10 anonim válasza:
konyekig volt a chili szoszban, es amikor hazajottem a csilis kezevel ujjazott meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!