Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Ez tényleg parasztság?
Az egyik legjobb haverom kezdeményezett egy lánynál az egyetemen és belement, hozzáteszem, hogy első alkalommal azt mondta, hogy meggondolja, másodszori kezdeményezésre mondott igent. A helyzet az, hogy a haver nagyon belezúgott ebbe a lányba, de főleg külsőleg, hiszen csak felszínesen ismerte.
Szóval a haver nagyon kicsípte magát, egy aránylag igényes vendéglátóhelyen beszéltek meg randit és a lány elkésett. A haverom tiszta ideg lett 10 perc után felhívott, hogy mit csináljon, telefonon nem tudta elérni a lányt, mondtam neki mindenképpen várja meg, egy fél órát kibír. A lány bő 20 percet késett, és egy barátnőjével együtt jelent meg, majd a haver szeme előtt elbúcsúztak és a másik lány elment. A haver annyit mondott a lánynak, hogy ennek a randinak már lőttek, ha akar folytatást keresse meg, de többet ne késsen és elköszönt. Lett belőle nagy sértődés a lány részéről, mondanom sem kell 1 nap múlva mindenki tudott az esetről.
Amikor beszéltem a haverommal először nem hittem el, tudtam hogy neki mennyit jelentett ez a randi, sokat beszélt róla, készült is rá.
Megértem a haverodat.
Én se örültem volna, ha egy csávó, akivel találkozok, odaállítana egy ismerőssel, ráadásul késve.
Viszont én egy percig nem alázkodtam volna meg,megmondtam volna, hogy ez ennyi volt, nem akarok tőle második randit, nézzen ki akármilyen jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!