Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? (bővebben lenn)
Az a helyzet, hogy az ex barátnőm egy másikért elhagyott, de sokat voltunk együtt. a szakítás másfél éve történt. Eleinte nem beszéltünk, aztán újra elkezdtünk. Mindig panaszkodik hogy nem jó neki ezzel a mostani srácával, meg mondja hogy úgy érzi mi össze tartozunk. De konkrétan nem mondja hogy velem akar lenni. De találkozni fogunk és mondta hogy öleljem majd át, és mindig az első csókunkról beszél meg hasonlók...meg hogy nagyon várja hogy újra hozzám érhessen meg az egész találkozást...Igazából, nekem nincs senkim most, és jól esne ha megcsókolhatnám meg stb. Hiányzik ez. Mostanában másom úgysem lesz. De én úgy veszem észre hogy ő is benne lenne ebben. Azt már tudom, hogy hova fogom elvinni és elég nyugodt hely. És ott hogyan kezdjek hozzá? átölelem az megvan és utána várjak és utána kezdjem a csókot? vagy inkább kicsit símogassam, utána kezdjem el puszilgatni, és aztán menjek el a szájáig? ez jó lenne? vagy ki hogy csinálná? esetleg valaki volt hasonló helyzetben?
19/F
Én átölelném... Adnék egy hosszú puszit az arcára... Majd a szája szélére... Majd a csók. Ez én vagyok :D.
De azért ne legyél vele mert nincs más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!